SPA-PALVELUT

Koiramon SPA tarjoaa sinulle ja koirallesi stressivapaat hoidot, oli kyse sitten koiran trimmauksesta, pesusta tai vaikka tassuhemmottelusta. 

Koiramo SPA pitää huolen koirastasi sisältä ja ulkoa, ole huoleti.

Trimmaukset

Jokainen Koiramon trimmaus räätälöidään yksilöllisesti koiran rodun, turkkilaadun sekä omistajan toiveet huomioiden. Haluamme trimmauksen olevan koirallesi miellyttävä ja positiivinen koiran elämään kuuluva asia. Trimmaamme koirasi hellävaraisesti ja koiraasi kuunnellen. Tarjoamme trimmauspalveluja, joihin sisältyvät aina turkin huolellinen pesu ja kuivaus, yksilöllisesti räätälöity trimmaus sekä korvien puhdistus ja kynsien leikkaus..

Koiranpesut

Jotta koiran turkki ja iho pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa, on säännöllinen turkin pesu äärimmäisen tärkeää.  Tiesitkö, että likainen karva pääsee haurastumaan ja se on herkkä takkuuntumaan. Koiramon pesupalvelun avulla pidät koirasi puhtaana ja hyvinvoivana koiralähtöisellä pesulla.  

SYITÄ VALITA KOIRAMON HOIDOT

Koiralähtöinen kohtaaminen jokaisen koiran kanssa

Työskentelemme koirasi parhaaksi

Koulutetut ammattilaiset

Viihtyisät ja siistit hoitotilat

Yksilöllinen huomioiminen

Välittävä ja iloinen ilmapiiri

Stressitön koirallesi

Räätälöidyt kotihoito-ohjeet ja -tuotteet

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

}

Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.