RAVINTO-

NEUVONTA

Koiralähtöisesti ja sydämellä. Jotta koiran elo maistuu ja toimii.

Ruokinta- ja ravintoneuvontaa koirille.

Koiramon palvelutarjonta laajenee. Meillä on ilo kutsua ammattitaitoiseen joukkoomme myös Johanna Anturaniemi toteuttamaan koirien ravintoneuvontaa.

Ravintoneuvontaa on tarjolla ainakin kesän 2020 ajan. Tervetuloa Johanna mukaan Koiramoon! Tutustu Johannaan tarkemmin tämän sivun alaosassa.

Ravintoneuvontaa ja -apua on tarjolla monenlaisiin koirien ravintoon liittyviin tarpeisiin ja haasteisiin. Kun koira sairastuu ja tarvitsee erikoisruokavalion, ravintoneuvoja auttaa. Ruokavalion koostaminen allergiselle tai yliherkälle koiralle, vanhan lemmikin ravinnon suunnittelu, painonpudottajan ruokavalio sekä terveen lemmikin ravinnossa huomioitavat asiat ovat myös kaikki niitä haasteita, joihin ravintoneuvojalta saa apua. 

Ravinto- ja ruokintaneuvonta koirille.

Erikoisruokavalio sairauden vuoksi.

Mikäli lemmikki sairastuu, toteutetaan sairauden ehdoilla erikoisruokavalio. Esimerkiksi seuraavat sairaudet vaativat ruokavalion suunnittelua

 • Munuaisvika, virtsakiteet/-kivet, haiman sairaudet, diabetes, maksasairaus, syöpä.

Vastaanottoaika 30 min, hinta 120 €

Allergisen / yliherkän koiran ruokavalio.

Lemmikille, joka kärsii ruokavalion aiheuttamista iho- ja/tai suolisto-oireista ja tarvitsee joko eliminaatiodieetin suunnitteluapua tai ruokavalion muokkausta sopivammaksi. Ruokavalion erityistarpeita pohditaan käynnin aikana ja sitä muokataan tarpeen mukaan sähköpostitse seuraavan kahden kuukauden aikana eläimelle sopivaksi.

Vastaanottoaika 1 h + 2 kk neuvontaa, hinta 260 €

Vanhan koiran ruokavalio.

Käynnillä suunnitellaan vanhan lemmikin tarpeita vastaava ruokavalio, jossa on tärkeää huomioida mm. laadukas ja sulava proteiini. Lisäksi voidaan pohtia esimerkiksi nivelrikon tai muiden iän mukanaan tuomien vaivojen erityisvaatimuksia ruokavaliolle. 

Vastaanottoaika 30 min, hinta 120 €

Painonpudotus.

Ylipaino altistaa lemmikit monille sairauksille ja heikentää huomattavasti elämänlaatua. Painonpudotus on hyvä tehdä hallitusti ja tasaisesti, varmistaen että kaikkien ravintoaineiden saanti täyttyy energiamäärän vähentämisestä huolimatta. Käynnillä suunnitellaan painonpudotukseen sopiva ruokavalio, jota päivitetään sähköpostitse kahden viikon välein, kunnes haluttu paino on saavutettu.

Vastaanottoaika 45 min, hinta 150 €

Terveen koiran ruokavalio.

Käynnillä suunnitellaan terveen lemmikin tasapainoinen kotiruokavalio omistajan toiveiden mukaan koiralähtöisesti.

 Vastaanottoaika 30 min, hinta 100 €

Johanna Anturaniemi

Johanna Anturaniemi on valmistunut vuonna 2010 maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi sekä jalostusagronomiksi Helsingin yliopiston Kotieläintieteen laitokselta. Heti tämän jälkeen Johanna aloitti jatko-opinnot ja väitteli maatalous- ja metsätieteiden tohtoriksi helmikuussa 2018. Johannan maisteriopinnot olivat jalostuspainotteiset, mutta koska hänen väitöskirjansa käsitteli nutrigenomiikkaa eli geenien ja ravinnon yhteisvaikutuksia, keskittyi hän jatko-opinnoissaan opiskelemaan myös ravitsemusta, eläinten tautioppia sekä metabolomiikkaa.

Väitöskirjatutkimuksessaan Johanna tutkin erilaisten ruokien vaikutusta ihon geenien toimintaan, veren aineenvaihduntatuotteisiin sekä veriarvoihin staffordshirenbullterriereillä. Johanna työskentelee Eläinlääketieteellisen tiedekunnan DOGRISK-tutkimusryhmässä, jossa hän on tehnyt erilaisia koirien kliinisiä tutkimuksia jo vuodesta 2008 lähtien. Lisäksi johanna aloitti eläinlääkäriopinnot syksyllä 2017.

Tutkimustyön ohella Johanna tekee yksilöllisiä ruokintasuunnitelmia koirille ja kissoille joko omistajan omasta pyynnöstä tai eläinlääkärin suosituksesta. 

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

  }

  Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.