PESUPALVELUT

Puhdistavaa, rentouttavaa, koiralähtöistä.

Turkki puhtaana, mieli kirkkaana. 

Jotta koiran turkki ja iho pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa, on säännöllinen turkin pesu äärimmäisen tärkeää.  Tiesitkö, että likainen karva pääsee haurastumaan ja se on herkkä takkuuntumaan. Koiramon pesupalvelun avulla pidät koirasi puhtaana ja hyvinvoivana koiralähtöisellä pesulla.

Tarjoamme valintasi mukaan joko SPA-pesua tai pikapesua.

SPA-pesussa koiran turkki pestään ja puhdistetaan huolella juuri sinun koirallesi sopivilla shampoolla ja hoitoaineella. Pesun jälkeen turkki kuivataan huolellisesti ja kammataan kuosiinsa. SPA-pesu sisältää korvien putsauksen tarvittaessa. SPA-pesun yhteydessä voit valita halutessasi lisäpalveluna kynsien leikkauksen, kasvojen alueen siistimisen, tassujen siistimisen ja/tai nivus- ja peppualueen siistimisen. 

Pikapesu on kirjaimellisesti nopea puhdistautuminen esimerkiksi ennen leikkausta tai oikein mutaisen metsäretken jälkeen. Pikapesussa koiran turkki pestään ja puhdistetaan huolella tarkoin valitulla shampoolla ja hoitoaineella. Turkki kuivataan föönillä “pyyhekuivaksi”, eikä sitä kammata, harjata tai puunata lainkaan. Pikapesu on pelastus, kun haluat koirasi turkin puhtaaksi. Siinäpä se, ei muuta. Puhdas koira.

Huolehdimme myös pohjavillan poistosta.

Pohjavillan poisto on oivallinen apu karvanlähtöaikana. Koira pääsee eroon ”kuolleista” karvoistaan ja kokee olonsa huojentuneeksi. Koira pestään huolellisesti ja kuivataan tehokkaalla kuivaajalla, jonka jälkeen turkki vielä harjataan huolella läpi ja poistetaan irtokarvat. Myös kynsien leikkaus sekä korvien puhdistus kuuluvat pohjavillan poistoon. 

Kun varaat seuraavan aikasi käyntisi yhteydessä, saat -10% edun seuraavan ajan hinnasta. Hyödynnäthän etusi Koiramolla!

 

 

 Toteutamme myös lääkepesut.

Koiramon ainutlaatuinen AlmaCare-palvelu helpottaa arkeasi. Jos koirasi on saanut eläinlääkäriltä lääkepesureseptin esimerkiksi ihosairauden hoitoon, toteutamme lääkepesut reseptin mukaisesti koko kuurin ajan. Pesemme koirasi hellävaraisesti ja huolellisesti koirasi lääkeshampoolla. Pesun yhteydessä varmistamme, että lääkeshampoo vaikuttaa varmasti lääkkeen vaatiman ajan koirasi iholla ja turkilla. Lääkeshampoo huuhdellaan huolella koiran turkista ja tämän jälkeen koiran turkki kuivataan ja tarvittaessa harjataan läpikotaisin. Aika lääkepesuun varataan eläinlääkärin lähetteen jälkeen Koiramon ajanvarauskalenterista tai puhelimitse suoraan Koiramosta. 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

Haluamme, että pesukokemus on myös koiralle rentouttava kokemus. Pesuun voi liittyä monenlaisia tunnetiloja. Yhdessä koirasi huomioiden löydämme koirallesi parhaan tavan nauttia pesuhetkestä.

 

Koirasi on tärkein

  • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
  • Huomioimme koirasi tarpeet ennen pesua, pesun aikana ja pesun jälkeen
  • Koirasi ansaitsee nautinnollisen pesuhetken 

Me huolehdimme

  • Koirallesi sopivimman pesu- ja kuivaustavan
  • Koirasi turkille sopivimman shampoon ja hoitoaineen
  • Koirasi putipuhtaaksi kirsusta hännänpäähän

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

}

Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.