PENTUTREFFIT

Koiralähtöisesti ja sydämellä.

Pentutreffit Koiramolla iloisesti ja turvallisesti.

Pentutreffit Koiramolla tarjoaa koiranpennullesi mahdollisuuden toimia iloisesti ja turvallisesti muiden koirien seurassa. Treffaillessa koiran olotila ja olemus ovat tärkeintä, jota Koiramon koulutetut ammattilaiset tarkkailevat ja ohjaavatkin tapaamisen aikana. Pentutreffeille tullaan hakemaan sosiaalista kokemusta yhteistapaamisesta. Treffeillä ei aktivoida, eikä palkita tai kouluteta pentuja, vaan nautitaan muiden koiranpentujen läsnäolosta. Treffeillä seurataan pennun sosiaalista pohjaa, miten pentu reagoi leikkiin ja muiden koirien elekieleen. Omistajien kanssa Koiramon väki vaihtaa kuulumisia pennun luonteesta, tavoista pennun arjessa sekä mahdollisista haasteista.

Koiramolla vietetään kaksia Pentutreffejä – kaikille pennuille avoimia treffejä sekä Minien omia treffejä. Minien treffeille ovat tervetulleita kaikki rokotetut, alle viisikiloiset koiranpennut, jotka korkeintaan 8 kuukauden ikäisiä. Kaikille avoimiin treffeihin ovat tervetulleita kaikki rokotetut koiranpennut, jotka ovat maksimissaan 6 kuukauden ikäisiä.

Yhdessä tapaamisryhmässä on maksimissaan neljä koiraa paikalla omistajineen.
Pentutreffien kesto on 30 minuuttia ja yhden illan aikana ryhmiä on yhteensä kaksi. Molemmissa ryhmissä on neljä koirakkoa. Pentutreffit kokoontuu Koiramolla tiistaisin – parittomina viikkoina kaikille avoimet treffit sekä parillisina viikkoina minien omat treffit. Ensimmäinen ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17.00-17.30, toinen klo 17.45-18.15. Pentutreffeille ilmoittaudutaan Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116.

 

Ilmoitamme sinulle treffejä edeltävänä päivänä, saavutteko ensimmäiseen vai toiseen ryhmään. Huomioithan, että pentukoiran kanssa voi treffeille saapua maksimissaan kaksi ihmissaattajaa. Pentutreffien hinta 5€.

Pentu voi osallistua treffeille ollessaan rokotettu sekä vähintään 15-viikkoinen. Tuontikoirat voivat osallistua aikaisintaan rokotettuna 19 viikon iässä.
Huom! Vastaathan ennen ensimmäistä treffikertaa ennakkotietolomakkeeseen huolellisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Muodostamme illan pentutreffiryhmät ennakkotietojen mukaan, jotta jokainen pentu kokee tilanteen positiivisena ja sosiaalisesti rohkaisevana. Jokainen pentu osallistuu treffeille omalla ja omistajansa vastuulla.

Koiramon pentutreffit toteutetaan koulutettujen ammattilaisten toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. Treffien ryhmäkoot pidetään pieninä, jotta kohtaamiset sujuvat koiralähtöisesti ja jokainen koira kokee olonsa turvalliseksi. 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

  }

  Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.