PENTUKOULU

Koiralähtöisesti ja sydämellä. Koiranpennun ensiaskelien helpottaja.

Koiramon Pentukoulu hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Koiranpentusi ansaitsee positiivisen ja turvallisen alkutaipaleen koiran ensiaskeleihin. Jotta pääset sinuiksi koiranpentusi kanssa, Koiramon Pentukoulu opastaa ja kouluttaa toimimaan koiranpennun kanssa luontevasti. Koiramon Pentukoulussa käydään läpi kaikki tärkeimmät pennun taidot ja käsittelyvinkit helpottamaan arkieloa koiranpennun kanssa. Kaikki tapahtuu tietenkin koiralähtöisesti koulutetun eläintenkouluttajan kanssa.

Pentukoulu on kuuden koulutuskerran (5x50min + 1x 15min) kokonaisuus, joista ensimmäinen kerta on selkeä ja ymmärrettävä teoriakerta – ilman koiria. Miksi ilman koiria? Jotta voisit keskittyä entistä paremmin asiaan, ilman ihanaa hyrräävää pientä koiruuttasi.

Seuraava kerta on pennun ja kouluttajan ensimmäinen kohtaaminen (15min). Miksi näin? Jotta kouluttajamme pääsee näkemään kurssille osallistuvat koiruudet kasvokkain ja pystymme toteuttamaan jokaiselle koiruudelle sopivan ryhmä. Osallistujat jaetaan ensikohtaamisen jälkeen kahteen Pentukouluryhmään, joissa käytännön tunnit toteutetaan. Neljä seuraavaa käytännön tuntia mennäänkin sitten tiiviisti koirien kanssa, konkreettisia taitoja ja tietoja harjoitellen. Käytännön tunnit toteutetaan koiralähtöisesti, koiran omaksumiskyky huomioiden sekä koiralle tilaa ja omaa rauhaa antaen.

Koiramon Pentukoulu tarjoaa maksimissaan 8 kuukauden ikäiselle pennulle ikätasoon ja kehitysvaiheeseen sopivaa oppia ja taitojen vahvistamista. Kouluun voit osallistua vailla aiempaa kokemusta koiran koulutuksesta, ennakkotaitoja ja -tietoja ei siis tarvita. Pentukouluun osallistujille tarjoamme mahdollisuuden myös “pentuneuvolan” yksilötuntiin.

Koiramon Pentukoulussa opetellaan ja harjoitellaan muun muassa opettamista eli käytöksen vahvistamista, palkitsemisen merkitystä, uusiin asioihin totuttelua, rauhoittumista, mukana kulkemista, luoksetuloa, seuraamista, käsittelyharjoituksia, leikittämistä sekä irroittamista ja luopumista. 

Pentukoulusta saat runsaasti eväitä omaharjoitteluun pennun kanssa. Työ, oppiminen ja oivallukset tehdään arjessa koiran kanssa, pentukoulun niitä tukiessa. Koiranpennun elo on jatkuvaa oppimista.

Koiramon Pentukoulu toteutetaan 5 x 50min + 1 x 15min lähiopetuksena.

Pentukoulun hinta on 79€.

Mitä Pentukoulun jälkeen? Suosittelemme lämpimästi jatkamaan pentuopintoja Pentutreeneillä. Pentutreenit toteutetaan 3 x 50min lähiopetuksena käytännön tunneilla, kahtena eri kurssina, Pentutreenit 2 ja 3. Pentutreenien hinta 49€/kurssi.

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

Koiramon Pentukoulut toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenkouluttajamme Iinan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden.  

Pentukoulu osa 1 lukujärjestys.

Pentukoulu toteutetaan viitenä peräkkäisenä keskiviikkona Koiramon tiloissa ja pihassa.

Ensimmäinen kokoontuminen, teoriatunti. Ilman koiria, jotta pystyt keskittymään ilman ihanaa hääräävää koiruuttasi moniin pentuelämän tärkeisiin asioihin. Tunnilla käydään läpi mm. erinäisten asioiden harjoittelua, ihmisten ja koirien kohtaamista, käytöksen vahvistamista ja palkitsemista. 

Toinen kokoontuminen, 15 minuutin ensikohtaaminen kouluttajan kanssa.

Käytännön tunti 1 • Tunnin teemana koiran kouluttamisen opettaminen ja rauhoittuminen • Ohjelmassa mm. käytöksen vahvistamista ja palkitsemista, uusiin asioihin totuttelua.

Käytännön tunti 2  • Tunnin teemana kontakti koiraan • Tunnin lukujärjestyksessä tiedossa mukana kulkemista, luoksetuloa ja nimen merkityksen vahvistamista.

Käytännön tunti 3  • Tunnin teemana koiran käsittely • Tunnilla harjoitellaan mm. tärkeitä arkipäivän käsittelyjä ja pieniä hoitotoimenpiteitä koiralle mukavaksi ja luontevaksi osaksi arkea.

Käytännön tunti 4  • Tunnin teemana luopuminen • Tunnilla opitaan koiran leikittämisestä, ohjailemisesta ja tavaroiden/asioiden jättämisestä ja irrottamisesta. 

+”Pentuneuvolan” yksilötunti kouluttajan kanssa,  vapaaehtoinen (lisämaksullinen (40€/1h) )mahdollisuus viettää kolmin kesken aikaa eläintenkouluttajan ja pentusi kanssa. Pureudutaan mieltäpainaviin pentuasioihin ja paneudutaan juuri sinun koiraasi koskeviin haasteisiin tai asioihin, joihin kaipaat eniten vinkkejä ammattilaiselta. 

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä