PENTUKOULU

Koiralähtöisesti ja sydämellä. Koiranpennun ensiaskelien helpottaja.

Koiramon Pentukoulu hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Koiranpentusi ansaitsee positiivisen ja turvallisen alkutaipaleen koiran ensiaskeleihin. Jotta pääset sinuiksi koiranpentusi kanssa, Koiramon Pentukoulu opastaa ja kouluttaa toimimaan koiranpennun kanssa luontevasti. Koiramon Pentukoulussa käydään läpi kaikki tärkeimmät pennun taidot ja käsittelyvinkit helpottamaan arkieloa koiranpennun kanssa. Kaikki tapahtuu tietenkin koiralähtöisesti koulutetun eläintenkouluttajan kanssa.

Koiramon Pentukoulu koostuu kahdesta osasta, ykkösosan ensiaskeleista ja kakkososan jatkoaskeleista. Pentukoulun osa 1 on viiden koulutuskerran (á 50min) kokonaisuus, joista ensimmäinen on selkeä ja ymmärrettävä teoriakerta, ilman koiria. Miksi ilman koiria? Jotta voisit keskittyä entistä paremmin asiaan, ilman ihanaa hyrräävää pientä koiruuttasi. Neljä seuraavaa käytännön tuntia mennäänkin sitten tiiviisti koirien kanssa, konkreettisia taitoja ja tietoja harjoitellen. Käytännön tunnit toteutetaan koiralähtöisesti, koiran omaksumiskyky huomioiden ja koiralle tilaa ja omaa rauhaa antaen.

Pentukoulun osa 2 on jatkoaskelien harjoittelua ja ykkösosassa opittujen taitojen vahvistamista jokaisen koiran yksilökohtaisten  tarpeiden mukaan. Kakkososassa on kolme koulutuskertaa (á 50min). Kakkososassa syvennetään ja laajennetaan taitoja pentukoiran kanssa, syvennetään koirakon osaamista sen yksilöllisen koulutusvaiheen mukaan. Ykkösosassa aloitettuja peruskäytöksiä viedään eteenpäin omien tavoitteiden mukaisesti. Viikottaiset monipuoliset harjoitukset, vertaistuki ja uuden ympäristön häiriöt kannustavat säännölliseen harjoitteluun. Kakkososassa harjoitellaan jokaisen koirakon ajankohtaisia asioita, peruskäytöksiä ja tukitaitoja  arjen hallintaan. 

Koiramon Pentukoulu tarjoaa maksimissaan 8 kuukauden ikäiselle pennulle ikätasoon ja kehitysvaiheeseen sopivaa oppia ja taitojen vahvistamista. Kouluun voit osallistua vailla aiempaa kokemusta koiran koulutuksesta, ennakkotaitoja ja -tietoja ei siis tarvita. Pentukouluun osallistujille tarjoamme mahdollisuuden myös “pentuneuvolan” yksilötuntiin.

Koiramon Pentukoulussa opetellaan ja harjoitellaan muun muassa opettamista eli käytöksen vahvistamista, palkitsemisen merkitystä, uusiin asioihin totuttelua, rauhoittumista, mukana kulkemista, luoksetuloa, seuraamista, käsittelyharjoituksia, leikittämistä sekä irroittamista ja luopumista.

Koiramon Pentukoulu osa 1 toteutetaan 5 x 50 min lähiopetuksena.

Kevään 2021 Pentukoulut starttaavat keskiviikkoisin 13.1., 17.2., 24.3. ja 28.4.

Pentukoulu osa 1:n hinta on 79€.

Koiramon Pentukoulu osa 2 soveltuu jo ykkösosan käyneille tai muuten hieman pohjataitoja kartuttaneille koirakoille. Pentukoulu osa 2 toteutetaan 3 x 50min lähiopetuksena käytännön tunneilla.

Kevään 2021 Pentukoulun osa 2 starttaavat keskiviikkoisin 13.1., 24.2., 7.4. ja 19.5. 

Pentukoulu osa 2:n hinta on 49€.

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

Koiramon Pentukoulut toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenkouluttajamme Iinan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden.  

Pentukoulu osa 1 lukujärjestys.

Pentukoulu toteutetaan viitenä peräkkäisenä keskiviikkona Koiramon tiloissa ja pihassa.

Ensimmäinen kokoontuminen, teoriatunti. Ilman koiria, jotta pystyt keskittymään ilman ihanaa hääräävää koiruuttasi moniin pentuelämän tärkeisiin asioihin. Tunnilla käydään läpi mm. erinäisten asioiden harjoittelua, ihmisten ja koirien kohtaamista, käytöksen vahvistamista ja palkitsemista. 

Käytännön tunti 1 • Tunnin teemana koiran kouluttamisen opettaminen ja rauhoittuminen • Ohjelmassa mm. käytöksen vahvistamista ja palkitsemista, uusiin asioihin totuttelua.

Käytännön tunti 2  • Tunnin teemana kontakti koiraan • Tunnin lukujärjestyksessä tiedossa mukana kulkemista, luoksetuloa ja nimen merkityksen vahvistamista.

Käytännön tunti 3  • Tunnin teemana koiran käsittely • Tunnilla harjoitellaan mm. tärkeitä arkipäivän käsittelyjä ja pieniä hoitotoimenpiteitä koiralle mukavaksi ja luontevaksi osaksi arkea.

Käytännön tunti 4  • Tunnin teemana luopuminen • Tunnilla opitaan koiran leikittämisestä, ohjailemisesta ja tavaroiden/asioiden jättämisestä ja irrottamisesta. 

+”Pentuneuvolan” yksilötunti kouluttajan kanssa,  vapaaehtoinen (lisämaksullinen (40€/1h) )mahdollisuus viettää kolmin kesken aikaa eläintenkouluttajan ja pentusi kanssa. Pureudutaan mieltäpainaviin pentuasioihin ja paneudutaan juuri sinun koiraasi koskeviin haasteisiin tai asioihin, joihin kaipaat eniten vinkkejä ammattilaiselta. 

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä