PÄIVÄHOITO

Koiramon päivähoito on stressivapaa vaihtoehto koirallesi ja sinulle. Panostamme koirasi hyvinvointiin, keskittymiseen ja “kasvattamiseen”. Koiralähtöisesti. Sydämellä.

Koiramon päivähoito pitää huolen koirastasi. Ole huoleti.

PUUHA-hoitopäivä 39€

Kun kaipaat hellää ja koirasi huomioivaa päivähoitoa parhaalle ystävällesi, valintasi on Koiramon PUUHA-hoitopäivä. Koiramo tarjoaa koiralähtöisesti toteutettavaa, jokaisen koiran yksilöllisesti huomioivaa pienryhmähoitoa työpäivien ajan. Koiramon päivähoidossa koirasi saa viettää leppoisaa päivää ulkoillen, leikkien, huilaten ja nauttien sekä puuhaillen. Koiramon PUUHA-hoitopäivä on suunniteltu yhdessä eläinlääkärien kanssa, lähtökohtana jokaisen hoitokoiran hyvinvointi ja turvallisuus. Koiramon hoitohenkilökunta on koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat sydämellään mukana koirien päivässä. Hoitopäivän aikana koira ei vietä koskaan aikaa ilman ihmisen läsnäoloa. Ammattitaitoinen ja asiantunteva Koiramon väki työskentelee koirasi hyvinvoinnin eteen. Huoltapitävästi ja koiralähtöisesti. 

 

RENTOUTUS-hoitopäivä 49€

Koiramon hoitopäivään on helppoa ja luontevaa yhdistää myös monenlaisia hemmottelupalveluja koirasi hyvinvointiin. Hoitopäivän aikana Koiramon henkilökunta toteuttaa koirasi hemmottelua, kynsien leikkauksen, tassujen hieronnan hyvää tekevällä luomutassuvahalla, korvien puhdistuksen, turkin harjaamisen sekä valtavan määrän extrarapsutuksia. Valitse RENTOUTUS-hoitopäivä, kun koirasi ansaitsee hitusen enemmän. Koiramon hoitopäivät on suunniteltu yhdessä eläinlääkärien kanssa, lähtökohtana jokaisen hoitokoiran hyvinvointi ja turvallisuus. Hoitopäivän aikana koira ei vietä koskaan aikaa ilman ihmisen läsnäoloa.

Mikäli koirasi kaipaa tarkempaa turkin pesua ja/tai trimmausta, voit varata koirallesi yhdistetyn päivähoidon ja trimmaus-/pesupalvelun. Tuot koirasi aamulla päivähoitoon ja päivän aikana koirasi pestään ja/tai trimmataan. Myös koirahieronnan ja hoitopäivän yhdistäminen onnistuu vaivattomasti.  

OPPI-hoitopäivä 49€

Koiramon hoitopäivään on helppo lisätä opettavaisia koulutustuokioita koirasi hyvinvointiin. Onko teillä koirasi kanssa jonkin taidon opiskelu käynnissä ja aika on ollut tiukilla taidon opiskelun kanssa? Anna meidän suorittaa opintojen kotiläksyt koirasi kanssa. Treenaamme koirasi kanssa ja edistämme koirasi oppimista. Mikäli koirallasi on akuutti tarve oppia jokin uusi taito, esimerkiksi hampaiden harjaus tai muu hoidollinen toimenpide tai vaikka jokin tärkeä taidollinen asia, valitse silloin OPPI-hoitopäivä. Koiramon hoitopäivät on suunniteltu yhdessä eläinlääkärien kanssa, lähtökohtana jokaisen hoitokoiran hyvinvointi ja turvallisuus. Hoitopäivän aikana koira ei vietä koskaan aikaa ilman ihmisen läsnäoloa.

Toteutamme koiraa kouluttavia oppituokioita jokaisen koiran yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden OPPI-hoitopäivän aikana. Jokainen oppikoulutus suunnitellaan eläintenkouluttajamme avustuksella koiranomistajan toiveet huomioiden. Kun kaipaat uusia oppeja, taitoja ja vinkkejä koirasi eloon, koirasi on sydämellisesti tervetullut OPPI-hoitopäivään. OPPI-hoitopäivästä saat kotiinviemisenä vinkkejä jatkoa varten.

AlmaCare-hoitopäivä 39€

AlmaCare-palvelu auttaa sinua ja koiraasi. Kun haluat yhdistää vaivattomasti rutiininomaisen eläinlääkärikäynnin (esimerkiksi hammashuollon, rokotukset, korvatähystykset, kontrollikäynnin) ja hoitopäivän, AlmaCare auttaa. Soita AlmaVetin eläinklinikalle ja varaa aikasi eläinlääkärikäynnille ja mainitse, että haluat koirasi AlmaCare-hoitoon Koiramoon. Saat yhdellä varauksella sekä eläinlääkärikäyntiajan että päivähoidon. Tuo koirasi aamulla Koiramoon, me huolehdimme loput. Koiramon hoitopäivät on suunniteltu yhdessä eläinlääkärien kanssa, lähtökohtana jokaisen hoitokoiran hyvinvointi ja turvallisuus. Hoitopäivän aikana koira ei vietä koskaan aikaa ilman ihmisen läsnäoloa.

Vaativimmissa operaatioissa, esimerkiksi leikkausten jälkeen, on aina eläinlääkärin arvioitavissa, voiko koira toipua päivähoidon puolella.

Kun koirasi on ollut leikkauksessa ja tarvitset sille toipumishoitoa leikkausta seuraavalle päivälle, AlmaCare auttaa. Soitathan tällöinkin AlmaVetin eläinklinikalle ja varaat AlmaCare-toipumispäivän hoitopäiväksi.

  

Eroahdistushoitohetki 2h + eroahdistustesti & raportti.

Koiran yksinjääminen voi muodostua arkea hankaloittavaksi ongelmaksi. Ongelma korostuu, kun yksinolo tulee osaksi koiran arkea yllättäen uutena rutiinina, esimerkiksi etätöiden loputtua. Eroahdistusta voidaan onneksi lievittää. Ensimmäinen askel eroahdistuksen “hoidossa” on eroahdistuksen testaaminen. Koiramon eroahdistushoitohetkessä (2h) sekä ammattilaisten kehittämässä eroahdistustestissä jäljitellään luonnollista tilannetta sillä erotuksella, että Koiramon ammattilaiset seuraavat koiraasi kahden tunnin ajan ja raportoivat koiran käytöksestä testin jälkeen. Saat raportin itsellesi ammattilaisten huomioin. Eroahdistushoitohetki toimii myös siedättämisenä yksinoloon ja totutteluna itsenäiseen rauhoittumiseen kotiväen poistuttua. Eroahdistushoitohetki on suunniteltu myös eroahdistuksen ennaltaehkäisyyn jo hyvissä ajoin ennen varsinaista mahdollisesti tulevaa ongelmaa. Tuo koirasi turvalliseen eroahdistushoitohetkeen ja- testiin Koiramolle. Tämä on ensiaskel koiran yksinolon harjoittelemisessa.

Päivähoidon lukujärjestys.

Hoitopäivä räätälöidään aina koirakohtaisesti ja koiralähtöisesti. Koiramon hoitopäivä sisältää vähintään yhden lenkkiulkoiluhetken sekä pari pienempää pissatustaukoa. Pääsääntöisesti tassuttelulenkki tehdään lähialueen metsäisessä ja rauhallisessa pientaloalueen maastossa. Välipala-aikaan hoitokoiralle on tarjolla laadukas ESSENTIAL-välipalaherkku. Tarpeen vaatiessa päivän aikana on myös ruokailumahdollisuus omin eväin. Jokainen hoitopäivä sisältää oman aktivointi- tai hoitohetken, sekä OPPI- ja RENTOUTUS-hoitopäivissä koirallesi räätälöidyt extrapalvelut aina iloisen ja välittävän hoitajamme kanssa. Mikäli hoidossa on yhtäaikaa tuttuja kaverikoiria tai saman perheen koiria, aktivointihetki voidaan viettää myös pareittain tai pienryhmässä. 

Koirasi parhaaksi - oma sviitti.

Jokaiselle koiralle on varatttu oma rauhaisa sviittinsä, jossa päivän lepohetket sujuvat turvallisesti. Omaan sviittiin ei muilla koirilla ole asiaa, vaan oma sviitti takaa oman rauhan päivään. Sviitit on varustettu omalla pedillä sekä omalla vesikupilla. Koiramolla vietetään joka päivä oman lelun päivää. Hoitoon saa ottaa mukaan oman suosikkilelun, jolla leikkiminen sujuu omassa rauhassa, omassa sviitissä. Myös oma turvallinen riepu/viltti tai muu turvaa tuova pehmike on lämpimästi tervetullut mukaan hoitopäivään. Yhteisissä leikkitiloissa leikitään ja puuhaillaan Koiramon tarkoin valituilla aktivointileluilla sekä äly- ja pulmapeleillä.

 

Tärkeimmät tiedot päivähoidosta.

Koiramon päivähoitoon ovat tervetulleita kaikki perusterveet ja rokotetut koirat. Koiramon päivähoidon sviitit on suunniteltu maksimissaan 50-kiloisille koiruuksille, joten otathan tämän huomioon. Ennen ensimmäistä päivähoitokertaa haluamme tietää koirastasi tietoja jo ennakkoon. Siksi kysymme kysymyksiä pakollisella Tervetuloa Koiramoon!-lomakkeella ajanvarauksen yhteydessä. Tämä on koirasi parhaaksi, jotta osaamme huomioida koirasi entistä paremmin. Koiramossa vietetään oman lelun päivää joka päivä. Koirallasi voi olla mukana oma lelu. Lelun lisäksi voit tuoda oman viltin/huivin tai muun kotoisan turva. Koirallasi on päivän aikana käytössä oma sviitti omalla Koiramon pehmeällä pedillä ja juomakupilla varustettuna. Päivähoidossa tarjoillaan ESSENTIAL-välipalaherkku, mutta mikäli koirasi tarvitsee päivän aikana ruokaa, otathan omat ateriat mukaan. Päivähoidossa koirasi kanssa aikaa viettävät eläintenhoitaja sekä eläintenkouluttaja. Koiramon hoitopäivät on suunniteltu yhdessä eläinlääkäreiden kanssa koiralähtöisesti koirien ehdoilla, lähtökohtana jokaisen hoitokoiran hyvinvointi ja turvallisuus. Hoitopäivän aikana koira ei vietä koskaan aikaa ilman ihmisen läsnäoloa. Suosittelemme jokaiselle päivähoitoon tulijalle kennelyskärokotetta. 

MIKSI VALITA KOIRAMON PÄIVÄHOITO

Koiralähtöinen kohtaaminen jokaisen koiran kanssa

Työskentelemme koirasi parhaaksi

Koulutetut ammattilaiset

Viihtyisät ja siistit hoitotilat

Ihminen aina läsnä hoitopäivän aikana

Välittävä ja iloinen ilmapiiri

Stressitön koirallesi

Räätälöidyt kotiohjeet ja -tuotteet

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä