OHITUSKURSSI

Koiralähtöisesti ja sydämellä. Koira-arjen helpottaja.

Koiramon Ohituskurssi hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Olemme sitä mieltä, että jokaisen koiran ja omistajan tulisi nauttia lenkkeilystä, myös hihnan kanssa. Jotta arki ja hihnassa kulkeminen sujuu hienosti, haluamme vinkata ja kouluttaa kulkemaan hihnassa hienosti, mutta myös tekemään muiden koirien ja ihmisten ohitukset sujuvasti.

Ohituskurssin tavoitteena on koiran hihnassa kulkemisen sujuvuus myös silloin, kun vastaan tulee toinen koira tai vaikka uusi ihminen. Kurssilla opetellaan ja opitaan oman koiran kanssa hihhatyöskentelyä häiriötekijöiden kanssa. Kurssilta saat eväitä myös omatoimiseen ohitusharjoitteluun.

Koiramon Ohituskurssi koostuu kolmesta kontaktikerrasta. Ohituskurssi soveltuu kaikille koirille, ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Suosittelemme ennen Ohituskurssille osallistumista, että koira hallitsee hihnassa kulkemisen suht hyvin ilman häiriötekijöitä, jotta hienoa hihnakulkemista voidaan jalostaa myös häiriötekijöille alttiiksi ohitusten kanssa. Mikäli kaipaat vinkkejä hienosti hihnassa kulkemiseen, osallistu Hienosti hihnassa-minikurssille.

Ohituskurssi toteutetaan 3x40min lähiopetuksena, kolmena peräkkäisenä maanantaina.

Ohituskurssin hinta on 55€. Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. Kurssilla tarvitaan koiralle kiinteä hihna, ei flex-mallista kelahihnaa. Huomioithan myös, ettei kurssille voi osallistua juoksuisen narttukoiran kanssa.

Koiramon Ohituskurssi toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenhoitajamme Katan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä