ME KOIRAMOLAISET

Koiralähtöisesti. Sydämellä.

Koiramon väki pitää huolen koirastasi. Ole huoleti.

Me

Koiramo muotoutui, kun sydämelliset koiraihmiset halusivat tarjota välittäviä ja huoltapitäviä koirahoitolapalveluita muille samanhenkisille koiraihmisille. Koiralähtöisesti. Kun kaksi pitkänlinjan mainiota eläinlääkäriä heittivät kahdelle markkinointi- ja myyntiorientoituneelle koiriin ihastuneelle parivaljakolle ajatuksen eläinklinikan naapurissa vapautuvasta liiketilasta, syntyi Koiramo. Ajatus muhi kahden yön yli ja sen jälkeen oltiinkin jo toteutuksen kimpussa. Eläinlääkärit Koiramon taustalla ovat Suvi ja Teppo Heinola, myynti- ja markkinointiorientoituneet ovat Emmi ja Aku Vallenius.

Filosofia

Filosofiamme on hyvinkin yksinkertainen. Toimimme koiralähtöisesti. Haluamme pitää huolen rakkaasta koirastasi. Sydämellä. Siksi toiminnassamme välittyvät lämminhenkisyys,  koirista huoltapitävä ja välittävä sydämellinen kohtaaminen jokaisen koiran kanssa, unohtamatta koirien omistajia. Koiramolainen on aina ammattitaitoinen, asiantunteva ja iloinen.

 

Tausta

Koiramo yhdistää koira-arjen palvelut saman katon alle. Kaikki palvelumme, tilamme, tuotteemme ja toimintamallimme on suunniteltu ja toteutettu eläinlääkärien näkemyksiä kuunnellen. Koiralähtöisesti. Sydämellä.   

Koiramolaiset

Koiramon tähtiä ovat upeat ja iloiset henkilökuntamme jäsenet eli koiramolaiset. Jyväskylän Koiramon väki esittäytyy alla. Tutustu ja ihastu. Tullaan tutuiksi myös paikan päällä Koiramossa.

KOIRAMON VÄKI ESITTÄYTYY

HENNA

HENNA

Koiramon iloinen ja eloisa trimmaaja, Henna, asustelee Vaajakoskella. Henna on elänyt koko elämänsä koirien ympäröimänä, ja haaveillut jo pienestä saakka työstä eläinten parissa. Trimmaamisen harjoittelun Henna aloitti jo nuorena omien koiriensa kanssa, ja vuonna 2013 valmistui Koulutuskeskus Salpauksesta eläintenhoitajan ammattitutkintoon, osaamisalanaan eläinten trimmaus. Siitä alkaen Henna on trimmannut myös ammatikseen. Kotoa Hennalla on isohko lauma koiria, joiden kanssa harrastetaan aktiivisesti vuoden ympäri kokeissa sekä näyttelyissä. Hennalla on myös kokemusta koesuoritusten arvostelemisesta tuomarin ominaisuudessa. Trimmaajana Henna tavoittelee sitä, että koira lähtee kotiin siistinä, puhtaana, takuista vapaana ja häntäänsä heiluttaen, ja saapuu takaisin iloisena myös seuraavan kerran. 

ANNUKKA

ANNUKKA

Koiramon rempseä ja huumorintajuinen trimmaaja, Annukka, asustaa Uuraisilla oman laumansa kanssa. Koirat ovat olleet mukana Annukan elossa jo lapsuudesta lähtien. Myös hevoset ovat napanneet palan Annukan sydämestä. Annukan oma koirarotu on espanjanvesikoira, joiden parissa on Annukka viettänyt tovin jos toisenkin näyttelyissä ja koirakouluissa sekä tietenkin oman kennelnimensä parissa espanjanvesikoiria kasvattaen. Annukan perheeseen kuuluu tällä hetkellä kaksi espanjanvesikoiraa sekä risteytysponi.  Trimmaukset Annukka toteuttaa koiralähtöisesti, yksilön kohdaten ja koiraa kuunnellen. Annukalla onkin mainio koiranlukutaito, joka korostuu koirien “iholla” oltaessa. Annukka haluaa, että trimmikokemus on koiralle mahdollisimman hyvä kokemus. Tokihan puhdas, takuton ja hyvinvoiva on koira myös omistajalleen ilo sekä silmälle että mielelle!

 

KATARIINA

KATARIINA

Koiramon huippupositiivinen ja nauravainen eläintenhoitaja, Katariina, tuttavallisesti Kata, on Pohjanmaan lahja meille jyväskyläläisille. Kata on valmistunut vuonna 2016 eläintenhoitajaksi Kannuksen ammattiopistosta. Eläinten hoitaminen on aina ollut osa Katan elämää. Katan perheeseen kuuluu tällä hetkellä yhteensä viisi koiraa ja kolme kissaa. Koiriensa kanssa Kata harrastaa metsästystä. Onpa Kata käyttänyt koiriaan myös elekielen opettamisessa lapsille 4H-kerhossa. Sydämellisen eläinrakas Kata ottaa jokaisen koiran tarpeet yksilöllisesti huomioon. Kata haluaa, että koiria kohdellaan lajinomaisesti, hän itse onkin mainio ”koiranlukija”, hänen vahvuutensa onkin koiran elekieli. Kata on innoissaan Koiramon tarjoamista erilaisista hoitopäivistä. Katalta onnistuu myös taidokkaasti koirien pesut, turkkien alasajot sekä nypinnät.

IINA

IINA

Koiramon lämminhenkinen ja hymyilevä eläintenkouluttaja, Iina, on perin juurin koiraihminen: lapsesta saakka koiraharrastus on eri muodoissaan kulkenut mukana Iinan elämässä on ollut harrastuksia, lemmikkialan työpaikkoja sekä koirayhdistysten luottamustehtäviä. Iinalla on ollut leonberginkoiria, pyreneittenmastiffeja ja suomenlapinkoiria. Iina on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Iinalla on suoritettuna myös mm. tottelevaisuuskoulutusohjaajan ja nosework-koulutusohjaajan kurssit. Koirien hyvinvointi ja koiralähtöinen kouluttaminen on Iinalle ensisijaisen tärkeää. Iina on innostuneena mukana Koiramossa kehittämässä palveluita koirille ja niiden omistajille. Iinalle jokainen koira on tärkeä ja Iina lupaakin huolehtia kaikista Koiraamoon saapuvista koirista kuin omistaan.

SYITÄ VALITA KOIRAMO

Koiralähtöinen kohtaaminen jokaisen koiran kanssa

Työskentelemme koirasi parhaaksi

Koulutetut ammattilaiset

Viihtyisät ja siistit hoitotilat

Yksilöllinen huomioiminen

Välittävä ja iloinen ilmapiiri

Stressitön koirallesi

Räätälöidyt kotiohjeet ja -tuotteet

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

}

Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.