ME KOIRAMOLAISET

Koiralähtöisesti. Sydämellä.

Koiramon väki pitää huolen koirastasi. Ole huoleti.

Me

Koiramo muotoutui, kun sydämelliset koiraihmiset halusivat tarjota välittäviä ja huoltapitäviä koirahoitolapalveluita muille samanhenkisille koiraihmisille. Koiralähtöisesti. Kun kaksi pitkänlinjan mainiota eläinlääkäriä heittivät kahdelle markkinointi- ja myyntiorientoituneelle koirahörhölle ajatuksen eläinklinikan naapurissa vapautuvasta liiketilasta, syntyi Koiramo. Ajatus muhi kahden yön yli ja sen jälkeen oltiinkin jo toteutuksen kimpussa. Eläinlääkärit Koiramon taustalla ovat Suvi ja Teppo Heinola, myynti- ja markkinointikoirahörhöt ovat Emmi ja Aku Vallenius.

Filosofia

Filosofiamme on hyvinkin yksinkertainen. Toimimme koiralähtöisesti. Haluamme pitää huolen rakkaasta koirastasi. Sydämellä. Siksi toiminnassamme välittyvät lämminhenkisyys,  koirista huoltapitävä ja välittävä sydämellinen kohtaaminen jokaisen koiran kanssa, unohtamatta koirien omistajia. Koiramolainen on aina ammattitaitoinen, asiantunteva ja iloinen.

 

Tausta

Koiramo yhdistää koira-arjen palvelut saman katon alle. Kaikki palvelumme, tilamme, tuotteemme ja toimintamallimme on suunniteltu ja toteutettu eläinlääkärien näkemyksiä kuunnellen. Koiralähtöisesti. Sydämellä.   

Koiramolaiset

Koiramon tähtiä ovat upeat ja iloiset henkilökuntamme jäsenet eli koiramolaiset. Jyväskylän Koiramon väki esittäytyy alla. Tutustu ja ihastu. Tullaan tutuiksi myös paikan päällä Koiramossa.

KOIRAMON VÄKI ESITTÄYTYY

HENNA

HENNA

Koiramon iloinen ja eloisa trimmaaja, Henna, asustelee Vaajakoskella. Henna on elänyt koko elämänsä koirien ympäröimänä, ja haaveillut jo pienestä saakka työstä eläinten parissa. Trimmaamisen harjoittelun Henna aloitti jo nuorena omien koiriensa kanssa, ja vuonna 2013 valmistui Koulutuskeskus Salpauksesta eläintenhoitajan ammattitutkintoon, osaamisalanaan eläinten trimmaus. Siitä alkaen Henna on trimmannut myös ammatikseen. Kotoa Hennalla on isohko lauma koiria, joiden kanssa harrastetaan aktiivisesti vuoden ympäri kokeissa sekä näyttelyissä. Hennalla on myös kokemusta koesuoritusten arvostelemisesta tuomarin ominaisuudessa. Trimmaajana Henna tavoittelee sitä, että koira lähtee kotiin siistinä, puhtaana, takuista vapaana ja häntäänsä heiluttaen, ja saapuu takaisin iloisena myös seuraavan kerran. 

SALLA

SALLA

Koiramon rempseä ja iloinen koirahieroja, Salla, asustaa Tikkakoskella oman laumansa kanssa. Pitkän työuran puhelinoperaattorilla tehnyt Salla on rohkea uranvaihtaja ja hän onkin valmistunut eläintenhoitajaksi Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistosta. Opiskelujen aikana Salla kiinnostui isommista eläimistä ja suuntautuikin tuotantoeläimiin. Sallan sydämen on vallannut erityisesti lehmät, ja tietenkin koirat. Salla on toiminut myös koirahierojana navettahommiensa rinnalla. Salla kokee, että hänellä on tällä hetkellä paras työ ikinä – ja tämä innostus välittyy kyllä mainiosti myös Sallan koirahieronta-asiakkaisiin. Sallan oma koirarotu on vanhaenglanninbulldoggi. Sallan perheessä on ollut bulldoggeja vuodesta 2003, ja kaikenmoisiin kommelluksiin Salla onkin koirien kanssa vuosien varrella joutunut. Salla ajattelee, että jokainen koira on oma persoonansa, ei ole olemassa kahta samanlaista koiraa. Siksi koirahieronnankin Salla toteuttaa koiralähtöisesti, yksilön kohdaten ja koiraa kuunnellen.

 

KATARIINA

KATARIINA

Koiramon huippupositiivinen ja nauravainen eläintenhoitaja, Katariina, tuttavallisesti Kata, on Pohjanmaan lahja meille jyväskyläläisille. Kata on valmistunut vuonna 2016 eläintenhoitajaksi Kannuksen ammattiopistosta. Eläinten hoitaminen on aina ollut osa Katan elämää. Katan perheeseen kuuluu tällä hetkellä yhteensä viisi koiraa ja kolme kissaa. Koiriensa kanssa Kata harrastaa metsästystä. Onpa Kata käyttänyt koiriaan myös elekielen opettamisessa lapsille 4H-kerhossa. Sydämellisen eläinrakas Kata ottaa jokaisen koiran tarpeet yksilöllisesti huomioon. Kata haluaa, että koiria kohdellaan lajinomaisesti, hän itse onkin mainio ”koiranlukija”, hänen vahvuutensa onkin koiran elekieli. Kata on innoissaan Koiramon tarjoamista erilaisista hoitopäivistä. Katalta onnistuu myös taidokkaasti koirien pesut, turkkien alasajot sekä nypinnät.

HANNELE

HANNELE

Koiramon arvostettu eläinfysioterapeutti, Hannele, on valmistunut vuonna 2000 fysioterapeutiksi ja eläinfysioterapeutiksi vuonna 2004. Yrittäjänä Hannele on toiminut vuodesta 2007 alkaen.  Hannelen työskentely ihmisten tuki- ja liikuntaelinongelmia kuntouttaen tukee työtä eläinfysioterapeuttina. Hannelella on vankka kokemus eläinpuolella leikkausten jälkeisiin kuntoutuksiin. Hannelen kiinnostus ja osaaminen onkin ns. haastavissa tapauksissa, koirissa, joiden ongelman aiheuttajaa ei ole löydetty tai saatu kuntoutettua. Hannele ottaa lämmöllä vastaan eläinlääkärien lähettämät koirat, kroonisesta kivusta kärsivät, seniorikoirat ja myös selkä- ja nivelkivuista ja -ongelmista kärsivät koiruudet. Hannele toteuttaa luonnollisesti myös ennaltaehkäisevää ja ylläpitävää fysioterapiaa. Hannele on harrastanut hevosten kanssa koko ikänsä. Tällä hetkellä Hannelen tallissa hirnahtelee suomenhevonen Niittykorven Valo sekä miniatyyrihevonen Tara’s Jarek. Jaresta onkin tulossa hyvän mielen terapiahevonen, ja he aikovatkin ilahduttaa palvelutalojen asukkaita tulevaisuudessa. Valon kanssa Hannele kilpailee kouluratsastuksessa aluetasolla. Hannelen perheessä ei tällä hetkellä ole koiraa, mutta onneksi heillä on mahdollisuus lenkittää ystävien koiria. Perheen tavoitteena onkin saada uusi lenkkikaveri lähitulevaisuudessa.

IINA

IINA

Koiramon lämminhenkinen ja hymyilevä eläintenkouluttaja, Iina, on perin juurin koiraihminen: lapsesta saakka koiraharrastus on eri muodoissaan kulkenut mukana Iinan elämässä on ollut harrastuksia, lemmikkialan työpaikkoja sekä koirayhdistysten luottamustehtäviä. Iinalla on ollut leonberginkoiria, pyreneittenmastiffeja ja suomenlapinkoiria. Iina on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Iinalla on suoritettuna myös mm. tottelevaisuuskoulutusohjaajan ja nosework-koulutusohjaajan kurssit. Koirien hyvinvointi ja koiralähtöinen kouluttaminen on Iinalle ensisijaisen tärkeää. Iina on innostuneena mukana Koiramossa kehittämässä palveluita koirille ja niiden omistajille. Iinalle jokainen koira on tärkeä ja Iina lupaakin huolehtia kaikista Koiraamoon saapuvista koirista kuin omistaan.

ERIKA

ERIKA

Koiramon aurinkoinen koirahieroja Erika on osaava ja taidokas, myös isojen koirien kanssa – tassutteleehan Erikalla kotona kaksi berninpaimenkoiraa. Erika on valmistunut koirahierojaksi vuonna 2008, joten kokemusta on kertynyt jo pitkään monenlaisten koirien kanssa, moninaisten vaivojen kanssa. Erikan rakkaus koiriin alkoi alle kouluikäisenä, kun hänen mummolaansa saapui saksanpaimenkoira. Erikan omaksi roduksi valikoitui kuitenkin berninpaimenkoira, koska niiden valloittava olemus vei Erikan sydämen mennessään. Erika nauttii työstään suuresti, etenkin sen vaihtelevuudesta koirien kanssa työskennellessä. Tähän mennessä hierottavien koirien koot ovat vaihdelleet chihuahuasta mastiffiin. Erika kokee, että eläinten kanssa työskentely on mielenkiintoista, mutta vaativaa. Jokainen päivä tuo tullessaan jotain uutta ja opittavaa riittääkin aina vaan.

 

SYITÄ VALITA KOIRAMO

Koiralähtöinen kohtaaminen jokaisen koiran kanssa

Työskentelemme koirasi parhaaksi

Koulutetut ammattilaiset

Viihtyisät ja siistit hoitotilat

Yksilöllinen huomioiminen

Välittävä ja iloinen ilmapiiri

Stressitön koirallesi

Räätälöidyt kotiohjeet ja -tuotteet

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

}

Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.