KURSSIT

Koiralähtöisesti ja sydämellä.

Pentutreffit, joka toinen tiistai klo 17.00, parittomina viikkoina

Pentukoulu osa 1 alkaa 25.11. klo 18.15

Pentukoulu osa 2 alkaa 25.11. klo 17.00

Arkitaidot osa 1 alkaa ma 9.11. klo 18.15

Arkitaidot osa 2 alkaa ma 9.11. klo 17.00

Koiramon kurssitarjonta tuo helpotusta koira-arkeen. 

Jotta elo koiran kanssa sujuu mukavasti ja kaikkien osapuolien kannalta sujuvasti, tarjoamme koiran arkieloa tukevia kursseja. 

Koiramon kurssit toteutetaan koulutettujen ammattilaisten toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. Kurssien ryhmäkoot pidetään pieninä, jotta kohtaamiset ja opiskelu sujuvat koiralähtöisesti ja kurssin sisältö säilyy helposti omaksuttavana.  

Pentutreffit Koiramolla 

Pentutreffit Koiramolla tarjoaa koiranpennullesi mahdollisuuden toimia iloisesti ja turvallisesti muiden koirien seurassa. Pentutreffeille tullaan hakemaan sosiaalista kokemusta yhteistapaamisesta.

Koiramon Pentukoulu osa 1 ja 2

Koiramon Pentukoulu opastaa ja kouluttaa toimimaan koiranpennun kanssa luontevasti. Koiramon Pentukoulussa käydään läpi kaikki tärkeimmät pennun taidot ja käsittelyvinkit helpottamaan arkieloa koiranpennun kanssa. Kaikki tapahtuu tietenkin koiralähtöisesti koulutetun eläintenkouluttajan kanssa. Aloita pentusi kanssa luonnollisesti ykkösosasta, jonka jälkeen olette valmiita syventämään jo opittua ja jatkamaan uusien taitojen kanssa kakkososassa.

Koiramon Arkitaidot osa 1 ja 2

Arkitaidot-kurssilla tavoitteena on ennen kaikkea koiran arjen helpottaminen ja rennompi koira-arki. Kurssilla harjoitellaan ja opitaan oman koiran käsittelyä, oman koiran elekielen tunnistamista, koiran stressin vähentämistä arjessa sekä tietenkin erilaisia peruskäskyjä. Tärkeintä ei ole se, kuinka monta erilaista temppua koirasi osaa. Tärkeintä on omistajan ja koiran välinen sujuva kommunikaatio, luottamus ja stressittömyys.

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

  }

  Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.