KAUPUNKI-

KOIRAKOULU

Koiralähtöisesti ja sydämellä.

Pentutreffit, joka toinen tiistai klo 17.00, parittomina viikkoina

Pentukoulu osa 1 alkaa ke 13.1. klo 18.15 ja klo 19.20

Pentukoulu osa 2 alkaa ke 13.1. klo 17.00

Arkitaidot osa 1 alkaa ma 4.1. klo 17.30

Arkitaidot osa 2 alkaa ma 4.1. klo 18.30

Hoitotoimet alkaa ma 3.2. klo 17.00

Hajutyöskentely alkaa to 11.2. klo 18.00

Kuntokoira alkaa to 14.1. klo 18.00

Koiramon kaupunki-koirakoulu tuo helpotusta koira-arkeen. 

Jotta elo koiran kanssa sujuu mukavasti ja kaikkien osapuolien kannalta sujuvasti, tarjoamme koiran arkieloa tukevia kursseja. 

Koiramon kurssit toteutetaan koulutettujen ammattilaisten toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. Kurssien ryhmäkoot pidetään pieninä, jotta kohtaamiset ja opiskelu sujuvat koiralähtöisesti ja kurssin sisältö säilyy helposti omaksuttavana.  

Pentutreffit Koiramolla 

Pentutreffit Koiramolla tarjoaa koiranpennullesi mahdollisuuden toimia iloisesti ja turvallisesti muiden koirien seurassa. Pentutreffeille tullaan hakemaan sosiaalista kokemusta yhteistapaamisesta.

Koiramon Pentukoulu osa 1 ja 2

Koiramon Pentukoulu opastaa ja kouluttaa toimimaan koiranpennun kanssa luontevasti. Koiramon Pentukoulussa käydään läpi kaikki tärkeimmät pennun taidot ja käsittelyvinkit helpottamaan arkieloa koiranpennun kanssa. Kaikki tapahtuu tietenkin koiralähtöisesti koulutetun eläintenkouluttajan kanssa. Aloita pentusi kanssa luonnollisesti ykkösosasta, jonka jälkeen olette valmiita syventämään jo opittua ja jatkamaan uusien taitojen kanssa kakkososassa.

Koiramon Arkitaidot osa 1 ja 2

Arkitaidot-kurssilla tavoitteena on ennen kaikkea koiran arjen helpottaminen ja rennompi koira-arki. Kurssilla harjoitellaan ja opitaan oman koiran käsittelyä, oman koiran elekielen tunnistamista, koiran stressin vähentämistä arjessa sekä tietenkin erilaisia peruskäskyjä. Tärkeintä ei ole se, kuinka monta erilaista temppua koirasi osaa. Tärkeintä on omistajan ja koiran välinen sujuva kommunikaatio, luottamus ja stressittömyys.

Koiramon Hoitotoimet

Jokainen koira tarvitsee arjessaan hoitotoimia ja käsittelyä, jotta arki sujuu leppoisasti ja terveellisestikin. Hoitotoimet-kurssilla tavoitteena on ennen kaikkea koiran arjen helpottaminen ja käsittelytaitojen oppiminen. Kurssilla harjoitellaan ja opitaan oman koiran käsittelyä.  Tärkeintä on osata käsitellä omaa koiraa yksilökohtaisesti, ilman stressiä.

Koiramon Hajutyöskentely

Hajuaistin käyttäminen on koiralle mielekästä ja kovin luontaista. Haistelu aktivoi, virikkeellistää ja myös rauhoittaa koiraa. Hajutyöskentely-kurssilla astutaan nuuskimisen maailmaan innolla ja ilolla. Koirien hajuaisti on omaa luokkaansa ja Hajutyöskentely-kurssi antaa koiralle ja sen ohjaajalle valmiuksia vahvistaa ja käyttää koiran nenää uudella tavalla.

Koiramon Kuntokoira

Kuntokoira-kurssi on jokaiselle koiralle ja omistajalle sopiva koiran kehonhallinan kurssi. Kuntokoira-kurssi tarjoaa koiran lihaksiston ja kehonhallinnan ymmärrystä ja kehitystä turvallisella tavalla. Kun koiran kehonhallinta ja lihastasapaino ovat kunnossa, koirakin voi paremmin ja sen loukkaantumisriskit pienenevät.

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä