KAUPUNKI-

KOIRAKOULU

Koiralähtöisesti ja sydämellä.

Pentukoulu

Pentutreenit 2 ja 3

Arkitaidot

Hoitotoimet 

Hajutyöskentely, myös sienikurssi

Hienosti hihnassa ja Ohituskurssi

Kuntokoira

Koiramon kaupunki-koirakoulu tuo helpotusta koira-arkeen. 

Jotta elo koiran kanssa sujuu mukavasti ja kaikkien osapuolien kannalta sujuvasti, tarjoamme koiran arkieloa tukevia kursseja. 

Koiramon kurssit toteutetaan koulutettujen ammattilaisten toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. Kurssien ryhmäkoot pidetään pieninä, jotta kohtaamiset ja opiskelu sujuvat koiralähtöisesti ja kurssin sisältö säilyy helposti omaksuttavana.  

Koiramon Pentukoulu

Koiramon Pentukoulu opastaa ja kouluttaa toimimaan koiranpennun kanssa luontevasti. Pentukoulussa käydään läpi kaikki tärkeimmät pennun taidot ja käsittelyvinkit helpottamaan arkieloa koiranpennun kanssa. Kaikki tapahtuu tietenkin koiralähtöisesti koulutetun eläintenkouluttajan kanssa. 

Pentutreenit 2 ja 3

Koiramon pentutreeneissä opetellaan ja syvennetään koirakohtaisesti juuri tähän hetkeen liittyviä taitoja ja pennun arkeen liittyviä asioita. Harjoitellaan pennun perustaitoja, toiveiden mukaisesti. Tämän hetken tärkein opittava taito otetaan tunneilla tehoharjoitteluun. 

Koiramon Arkitaidot

Arkitaidot-kurssilla tavoitteena on ennen kaikkea koiran arjen helpottaminen ja rennompi koira-arki. Kurssilla harjoitellaan ja opitaan oman koiran käsittelyä, oman koiran elekielen tunnistamista, koiran stressin vähentämistä arjessa sekä tietenkin erilaisia peruskäskyjä. Tärkeintä ei ole se, kuinka monta erilaista temppua koirasi osaa. Tärkeintä on omistajan ja koiran välinen sujuva kommunikaatio, luottamus ja stressittömyys.

Koiramon Hoitotoimet

Jokainen koira tarvitsee arjessaan hoitotoimia ja käsittelyä, jotta arki sujuu leppoisasti ja terveellisestikin. Hoitotoimet-kurssilla tavoitteena on ennen kaikkea koiran arjen helpottaminen ja käsittelytaitojen oppiminen. Kurssilla harjoitellaan ja opitaan oman koiran käsittelyä.  Tärkeintä on osata käsitellä omaa koiraa yksilökohtaisesti, ilman stressiä.

Koiramon Hajutyöskentely

Hajuaistin käyttäminen on koiralle mielekästä ja kovin luontaista. Haistelu aktivoi, virikkeellistää ja myös rauhoittaa koiraa. Hajutyöskentely-kurssilla astutaan nuuskimisen maailmaan innolla ja ilolla. Koirien hajuaisti on omaa luokkaansa ja Hajutyöskentely-kurssi antaa koiralle ja sen ohjaajalle valmiuksia vahvistaa ja käyttää koiran nenää uudella tavalla. Uutuutena myös hajutyöskenty sienikurssi.

Koiramon Hienosti hihnassa ja Ohituskurssi

Olemme sitä mieltä, että jokaisen koiran ja omistajan tulisi nauttia lenkkeilystä, myös hihnan kanssa. Jotta arki ja hihnassa kulkeminen sujuu hienosti, haluamme vinkata ja kouluttaa kulkemaan hihnassa hienosti, mutta myös tekemään muiden koirien ja ihmisten ohitukset sujuvasti.

Aloita Hienosti hihanssa-minikurssilla ja jatka Ohituskurssille, jonka tavoitteena on koiran hihnassa kulkemisen sujuvuus myös silloin, kun vastaan tulee toinen koira tai vaikka uusi ihminen. 

Koiramon Kuntokoira

Kuntokoira-kurssi on jokaiselle koiralle ja omistajalle sopiva koiran kehonhallinan kurssi. Kuntokoira-kurssi tarjoaa koiran lihaksiston ja kehonhallinnan ymmärrystä ja kehitystä turvallisella tavalla. Kun koiran kehonhallinta ja lihastasapaino ovat kunnossa, koirakin voi paremmin ja sen loukkaantumisriskit pienenevät.

Pentutreffit Koiramolla 

Pentutreffit Koiramolla tarjoaa koiranpennullesi mahdollisuuden toimia iloisesti ja turvallisesti muiden koirien seurassa. Pentutreffeille tullaan hakemaan sosiaalista kokemusta yhteistapaamisesta.

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä