KUNTOKOIRA

Koira kuntoon. Ilolla ja hauskasti.

Koiramon Kuntokoira-kurssi iloa ja hyvää oloa.

Koiramo tarjoaa aivan uudenlaista iloa ja liikuntaa koiruuksien eloon. Kuntokoira-kurssi on jokaiselle koiralle ja omistajalle sopiva koiran kehonhallinan kurssi. Haluamme olla edistämässä koiran parempaa vointia ja hyvää oloa arjessa. Koira on liikkuva otus, jonka lihakset ovat kovilla monenlaisissa harrasteissa, mutta myös jo lenkkeillessä, temppuillessa tai vaikka metsäseikkailuilla. Kuntokoira-kurssi tarjoaa koiran lihaksiston ja kehonhallinnan ymmärrystä ja kehitystä turvallisella tavalla. Kun koiran kehonhallinta ja lihastasapaino ovat kunnossa, koirakin voi paremmin ja sen loukkaantumisriskit pienenevät.

Kuntokoira-kurssilla opetellaan ja harjoitellaan kehonhallintamenetelmiä koiran kanssa, jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. Kehonhallintaa voidaan harjoitella mm. erilaisille pinnoille nousemalla, jalustaa ja korokkeita käyttämällä, tasapainotyynyjen avulla. Kuntokoira-harjoitteisiin voidaan lisätä myös koirakon toiveiden mukaan jonkin tempun harjoittelua – Kuntokoira-tunnit ovat räätälöitävissä koirakon toiveiden mukaan.

Kuntokoira tarjoaa koirakolle vinkkejä ja oppeja, jotka ovat sovellettavissa jokaisen arkieloon koiran aktivointiin sellaisenaan. Kuntokoira-kurssi soveltuu kaikille koirille – ”tavallisille” kotikoirille aktivointiharrasteena, myös kuntokuuria kaipaaville ylipainotaipumuksen omaaville koirille, sekä muiden harrasteiden tukimuotona aktiiviselle koiralle – jokainen koira yksilöllisesti huomioiden, harjoitteita muokaten koirakolle sopivaksi. Kuntokoira-kurssin ”jumpat” ovat monipuolisia ja virikkeellisiä, joista koira nauttii ja oppii omasta kehostaan uutta, oman taito- ja osaamistason mukaan. Kurssi toimii koiralle oivana virikkeenä ja ”väsyttäjänä” riekkumisen sijaan.

Koiramon Kuntokoira koostuu neljästä 40 minuutin koulutuskerrasta. Käytännön tunnit toteutetaan koiralähtöisesti, koiran omaksumiskyky huomioiden ja jokaiselle koiralle tilaa ja omaa rauhaa antaen Koiramon tiloissa.

Käytännön tuntien harjoitteet koostuvat alkulämmittelyistä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelyistä. Harjoitteiden aikana voimme myös tutkailla, onko koiralla mahdollisesti joitakin jumeja kehossaan ja voimme ohjata koiralle Kuntokoiran lisäksi myös joko hierojan tai eläinfysioterpapeutin palveluja.

Koiramon Kuntokoira toteutetaan 4x40min lähiopetuksena, neljänä peräkkäisenä torstaina.

Kuntokoira-kurssin hinta on 59€. Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. Kevään 2021 Kuntokoira-kurssit starttaavat 14.1. ja 11.3. 

Kuntokoira-kurssi toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenhoitajamme Katan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

 

Kuntokoira lukujärjestys.

Ensimmäinen kokoontuminen. • Tutustuminen ja kurssin sisältö •  Kehonhallinnan perusteet •

Toinen kokoontuminen • Kehonhallinta ja liikkuvuus • 

Kolmas kokoontuminen   Kehonhallinta ja keskivartalo • 

Neljäs kokoontuminen   Kehonhallinta ja tasapaino • 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä