KRANIO-

SAKRAALI-

TERAPIA

Koiralähtöisesti ja sydämellä. Jotta koiran elo ja olo toimii.

Kraniosakraaliterapiaa koirille.

Koiramon palvelutarjonta laajenee. Meillä on ilo kutsua ammattitaitoiseen joukkoomme myös Tuisku Laine toteuttamaan kraniosakraaliterapiaa koirien hyvinvointiin.

Kraniosakraaliterapiaa on tarjolla ainakin kesän 2020 ajan. Tervetuloa Tuisku mukaan Koiramoon! Tutustu Tuiskuun tarkemmin tämän sivun alaosassa.

Kraniosakraaliterapia on hoitomenetelmä, jonka juuret ovat osteopatiassa. Menetelmän lähtökohtana on kraniosakraalijärjestelmän manipulaatio. Kraniosakraalijärjestelmä on aivokopan ja selkärangan muodostama toiminnallinen kokonaisuus, jonka tehtävänä on tuottaa, kierrättää ja uudelleen imeyttää aivo-selkäydinnestettä.

Hoidon lähtökohtana on kehon ongelmakohtien löytäminen kraniosakraalijärjestelmän toimintaa havainnoimalla. Mikäli kehossa on traumoja, tukkeumia tai epätasapainoa, tuntuvat ne kraniosakraalirytmissä. Kun ongelmakohdat on paikallistettu, jännitys pyritään vapauttamaan hyvin kevyellä manipulaatiotekniikalla. Menetelmä on kevyt, mutta erittäin vaikuttava terveydenhoidon lähestymistapa, mikä edistää kehon luonnollista parantumisprosessia.

Monipuolinen kraniosakraaliterapia tarjoaa apua koiran monenlaisiin kiputiloihin, liikkumisen jäykkyyteen, koiran kehon “toispuoleisuuteen”, ristiselän, lannealueen, kaulan alueen ja rintarangan ongelmiin, närästykseen, levottomuuteen, nivelrikon ja välilevyongelmien tukemiseen ja kallon alueen ongelmiin. Kraniosakraaliterapia tuo kokonaisvaltaisesti apua koiran elon ja olon haasteisiin.  

Kraniosakraaliterapia koiralle.

Ensimmäinen käynti terapeutilla.

Suosittelemme ensimmäiseksi käynniksi 75 minuutin aikaa, jotta ehdimme käydä koiran tilanteen rauhassa läpi ja suunnitella jatkosuunnitelmaa koiran hyvinvointiin.

Vastaanottoaika 75min, hinta 75€

Käynti terapeutilla.

Vastaanottoaika 60min, hinta 65 €

Tuisku Laine

Tuisku Laine on valmistunut vuonna 2018 sairaanhoitajaksi. Opintojensa ohella Tuisku aloitti opiskelemaan kraniosakraaliterapiaa vuonna 2016 kansainvälisen Upledger-instituutin kautta. Tuiskun opintoihin on kuulunut sekä pieneläinten että hevosten kraniosakraaliterapia. Tuiskun opinnot jatkuvat vielä, mutta koska korkeimman tason opintomahdollisuudet ovat vain Pohjois-Amerikassa, ei Tuisku ole niitä vielä pystynyt toteuttamaan. Eläinten hyvinvointi, fysiologia ja biomekaniikka kiinnostavat Tuiskua ja siksi myös uudet jatko-opinnotkin kiinnostavat.

Tuiskulla on kraniosakraaliterapian ohella vankka eläinten käsittelytausta, joka on harjaantunut koko elämän ajan erinäisten eläinharrastusten ja työtehtävien parissa eläinalalla. Rauhallinen ja eläinlähtöinen työote ovatkin Tuiskun vahvuuksia. Myös aremmat ja terapiaa aiemmin kokemattomat koirat ovat lämpimästi tervetulleita Tuiskun käsittelyyn.

Tuiskun suorittamat kurssit Upledger-instituutissa: EcoSomatics equine 1 (ESE1), EcoSomatics equine 2 (ESE2), EcoSomatics small animals 1 (ESSA1), EcoSomatics small animals 2 (ESSA2)

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

  }

  Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.