KOIRA-

VALOKUVAUS

Koiralähtöisesti ja sydämellä. 

 Valokuvausta koirille.

Koiramon palvelutarjonta laajenee. Meillä on ilo kutsua ammattitaitoiseen joukkoomme myös eläinvalokuvaaja Annamari Sundgren.

Annamari kuvaa koiria studiossa, Koiramon tiloissa. Varaamme jokaiselle koiralle 30 minuuttia kuvaukseen, jotta jokainen koira ehtii varmasti rentoutua ja nauttia mallina olemisesta. Näin uskomme, että koira saadaan ikuistettua omimmillaan kuviin. Koirakuvaus on upea tapa taltioida koiran eri elämänvaiheita, pennusta senioriin. Kuvaus on oiva idea myös lahjaksi koiran syntymäpäivänä tai ystävälle, joka omistaa koiran. Studiossa voidaan käyttää myös erilaista rekvisiittaa kuvaussomisteena, jolloin kuvia voi käyttää esimerkiksi joulukortteihin.

Studiokuvat voidaan ottaa joko valkoista tai mustaa taustaa vasten. Myös kauniit violetti, turkoosi, keltainen sekä harmaa ovat taustavärien vaihtoehtoina. Ajanvarauksen yhteydessä voit ilmoittaa väritoiveesi. Kuvissa voidaan halutessa käyttää Koiramon tuotteita, esimerkiksi harmaita petejä, betonisia juomakuppeja tai värikkäitä fysioterapian jumppakorokkeita ja -palloja, mutta kaikenlainen oma rekvisiitta on lämpimästi tervetullut kuviin mukaan.  

Annamarilla on pitkä kokemus eläinten kuvaamisesta. Hänen työnsä ovat taideteoksia ja korostavat eläimen parhaita puolia. Annamarin töihin voit tutustua hänen kotisivuillaan.

 

Koiravalokuvaus.

Kuvaus studiossa 30min + 5 valmista kuvaa. Hinta 50€.

Lisäkuvat 10€/kpl.

Kuvauspäivät toteutetaan pop up-tyylisesti Koiramon tiloissa. Seuraavat kuvauspäivät lauantaisin 20.3. ja  17.4. klo 10-15. Varaathan oman aikasi ajanvarauksesta.

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

  }

  Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.