KOIRAN HOITOTOIMET

Koirankäsittelytaidot tutuiksi ja sujuviksi. Koira-arjen helpottaja.

Koiramon Hoitotoimet-kurssi hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Jokainen koira tarvitsee arjessaan hoitotoimia ja käsittelyä, jotta arki sujuu leppoisasti ja terveellisestikin. Koiran kanssa tassujen käsittely, turkin ja ihon käsittely, suun ja hampaiden käsittely tulisi olla lähes jokapäiväistä ja sujuvaa. Näiden taitojen kanssa koiran arki sujuu jo erinomaisesti, ja mahdollisesti täysin ilman stressiä. 

Hoitotoimet-kurssin tavoitteena on koiran arjen helpottaminen ja tarvittavien taitojen oppiminen, mutta myös omistajan varmuus ja taito toimia luontevasti ja koiralähtöisesti koiransa kanssa. Kurssilla opetellaan ja opitaan oman koiran käsittelyä. Harjoitellaan tassujen hoitoa, kynsien leikkuuta, turkin ja ihon käsittelyä, mm. pesuun, kuivaukseen ja trimmeriin totuttautumista, sekä suun ja hampaiden käsittelyyn liittyviä taitoja.  Tärkeintä on omistajan ja koiran välinen sujuva kommunikaatio, luottamus ja stressittömyys. Kurssin tavoitteena on luoda koiralle (ja omistajalle) mieluisa ja helppo arki. Eläintenkouluttaja käy koirakohtaisesti läpi parhaat vinkit ja taidot taitojen opettamiseen, joita päästään harjoittelemaan käytännössä ja viemään oppeja arkeen.

Koiramon Hoitotoimet koostuu kolmesta 50 minuutin koulutuskerrasta. Käytännön tunnit toteutetaan koiralähtöisesti, koiran omaksumiskyky huomioiden ja jokaiselle koiralle tilaa ja omaa rauhaa antaen Koiramon tiloissa.

Koiramon Hoitotoimet soveltuu kaikille koirille, ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Mitään perustaitoja tai -tietoja ei tarvita ennakkoon.  Tarjoamme Hoitotoimet-kurssilaisille mahdollisuuden myös yksilötuntiin eläinlääkäritaitoihin perehtymiseen eläinklinikka AlmaVetin tiloissa eläintenhoitajamme Katan opastuksella.

Koiramon Hoitotoimet toteutetaan 3x50min lähiopetuksena, kolmena peräkkäisenä keskiviikkona.

Hoitotoimet-kurssin hinta on 49€. Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. Kevään 2021 Hoitotoimet kurssit starttaavat 3.2., 17.3. ja 28.4.  

Koiramon Hoitotoimet-kurssi toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenkouluttajamme Iinan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

 

Hoitotoimet lukujärjestys.

Hoitotoimet-kurssi toteutetaan kolmena peräkkäisenä keskiviikkona Koiramon tiloissa.

Ensimmäinen kokoontuminen. • Tutustuminen ja kurssin sisältö •  Tassujen käsittely

Toinen kokoontuminen • Turkin ja ihon käsittely • 

Kolmas kokoontuminen   Suun ja hampaiden käsittely • 

+Eläinlääkäritaitojen yksilötunti eläintenhoitajan kanssa, vapaaehtoinen (lisämaksullinen 39€/40min) mahdollisuus viettää kolmin kesken aikaa eläintenkouluttajan ja koirasi kanssa eläinklinikka AlmaVetin vastaanottohuoneessa. Pureudutaan taitoihin ja tapoihin, joita koira tarvitsee eläinlääkärin vastaanotolla.

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä