KOIRAFYSIOTERAPIA

Hoitavaa, palauttavaa, ennaltaehkäisevää, koiralähtöistä.

Toimiva keho, iloinen mieli. 

Eläinfysioterapeutin palvelut ovat tarjolla koirasi parhaaksi Koiramon valikoimassa. Eläinfysioterapia on eläimen kuntouttamista. Fysioterapialle on tarve tuki- ja liikuntaelinvaivojen yhteydessä, kun lihakset, nivelet, jänteet tai hermot kaipaavat ammattilaisen apua. Eläinfysioterapeutti auttaa, kun selkeää syytä ei ole löytynyt erinäisissä liikeongelmatilanteissa. Eläinfysioterapia tarjoaa apua, kun koira on kohdannut esimerkiksi halvaantumisen tai selkä- tai raajaleikkauksen jälkeen tarvitaan kuntoutusta oikeiden liikeratojen uudelleen löytämiseen. Koiraa kuntoutetaan myös rasitusvammojen ja loukkaantumisten jälkeen fysioterapian avulla. Eläinfysioterapia auttaa myös ikääntyvää eläintä. Eläinfysioterapeutti suosittelee fysioterapiaa myös luonnollisesti ennaltaehkäisevästi lihashuoltona ja motorisina harjoitteina. Myös kotiharjoitteet ovat tärkeässä roolissa onnistuneessa eläinfysioterapiassa.

Koiran fysioterapia voidaan toteuttaa myös yhdistettynä Koiramon hoitopäivään. Varaan tällöin ajanvarauksestamme Koirafysioterapia+päivähoito-yhdistelmä. 

 

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

Haluamme, että fysioterapiakäynti on myös koiralle rentouttava kokemus. Fysioterapiaan voi liittyä monenlaisia tunnetiloja. Yhdessä koirasi huomioiden löydämme koirallesi parhaan tavan nauttia fysioterapiasta.

 

Koirasi on tärkein

  • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
  • Huomioimme yhdessä koirasi tarpeet ennen fysioterapiaa, fysioterapian aikana ja fysioterapian jälkeen
  • Koirasi ansaitsee nautinnollisen fysioterapiahetken 

Me huolehdimme

  • Koirallesi sopivimmat aktivoivat menetelmät
  • Koirasi fysioterapian jatkumosta tarpeen vaatiessa

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

}

Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.