KOIRAHIERONTA

Huoltavaa, ennaltaehkäisevää, koiralähtöistä.

Toimiva keho, iloinen mieli. 

Koiran lihasjumeja voivat aiheuttaa moninaiset asiat; liika treenaminen, mutta myös liian vähäinen liikunta tai liian yksipuoleinen liikunta voivat aiheuttaa ongelmia. Koirahieronnalla voidaan ehkäistä monia vaivoja, mutta avata jo olemassa olevia jumeja ja jäykkyyksiä. Koirasi kulku ja käyttäytyminen on muuttunut. Hypyt esimerkiksi sohvalle tai venyttely on muuuttanut muotoaan. Koira aristaa kosketusta, vaikka mitään varsinaista vaivaa ei eläinlääkäri ole koiralla todennut. Haluat saada koirastasi parhaan liikkeen esiin, esimerkiksi ennen tärkeää näyttelyä tai kisaa.

Koirahieronta toteutetaan koirasi huomioiden, aiempiin diagnooseihin, paneutuen. Koiran kanssa hieronta toteutetaan aina koiralähtöisesti, myös omistajan läsnäolo hierontahuoneessa on sallittua. Hieronta voidaan toteuttaa myös yhdistettynä Koiramon hoitopäivään. Varaan tällöin ajanvarauksestamme Koirahieronta+päivähoito-yhdistelmä.

Meiltä voit varata myös ensikertalaisen tai pennun tutustumis- ja opettelukäynnin koirahieronnan maailmaan. Toteutamme koiran kokonaisuuden huomioivaa kokonaisvaltaista hierontaa, kestoltaan 75 minuuttia, jossa koiran koko keho käydään huolella ja hoitaen läpi, katsotaan koiran liikkeet ja paneudutaan myös yksittäisiin haasteisiin. Tämän lisäksi valittavissa on myös 45 minuutin hierontakänyti, jossa paneudutaan yksityiskohtaisesti koiran ongelmakohdan paikannukseen ja ongelmakohdan käsittelyyn. Tällä lyhyemmällä kerralla koiran muu keho jää pienemmälle huomiolle, jotta päästään syvälle haastavan kohdan kanssa.

 

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

Haluamme, että hierontahetki on myös koiralle rentouttava kokemus. Hierontaan voi liittyä monenlaisia tunnetiloja. Yhdessä koirasi huomioiden löydämme koirallesi parhaan tavan nauttia hieronnasta.

 

Koirasi on tärkein

  • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
  • Huomioimme yhdessä koirasi tarpeet ennen hierontaa, hieronnan aikana ja hieronnan jälkeen
  • Koirasi ansaitsee nautinnollisen hierontahetken 

Me huolehdimme

  • Koirallesi sopivimman hierontamallin
  • Koirasi hieronnan jatkumosta 

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

}

Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.