KOIRAHIERONTA

Huoltavaa, ennaltaehkäisevää, koiralähtöistä.

Toimiva keho, iloinen mieli. 

Koiran lihasjumeja voivat aiheuttaa moninaiset asiat; liika treenaminen, mutta myös liian vähäinen liikunta tai liian yksipuoleinen liikunta voivat aiheuttaa ongelmia. Koirahieronnalla voidaan ehkäistä monia vaivoja, mutta avata jo olemassa olevia jumeja ja jäykkyyksiä. Koirasi kulku ja käyttäytyminen on muuttunut. Hypyt esimerkiksi sohvalle tai venyttely on muuuttanut muotoaan. Koira aristaa kosketusta, vaikka mitään varsinaista vaivaa ei eläinlääkäri ole koiralla todennut. Haluat saada koirastasi parhaan liikkeen esiin, esimerkiksi ennen tärkeää näyttelyä tai kisaa.

Koirahieronta toteutetaan koirasi huomioiden, aiempiin diagnooseihin, paneutuen. Koiran kanssa hieronta toteutetaan aina koiralähtöisesti, myös omistajan läsnäolo hierontahuoneessa on sallittua. Hieronta voidaan toteuttaa myös yhdistettynä Koiramon hoitopäivään. Varaathan tällöin ajanvarauksestamme Koirahieronta+päivähoito-yhdistelmä. Toistaiseksi päivähoito+hieronta-varaukset puhelimitse 0401207116.

Meiltä voit varata myös ensikertalaisen tai pennun tutustumis- ja opettelukäynnin koirahieronnan maailmaan. Toteutamme koiran kokonaisuuden huomioivaa kokonaisvaltaista hierontaa, kestoltaan 60 minuuttia, jossa koiran koko keho käydään huolella ja hoitaen läpi, katsotaan koiran liikkeet ja paneudutaan myös yksittäisiin haasteisiin. Tämän lisäksi valittavissa on myös 40 minuutin tutustumishierontakäynti, jossa ensikertalainen saatellaan koirahieronnan pariin sujuvasti ja koiralähtöisesti.

Koiramolla hierovat koirahierojat Salla Peltonen sekä Erika Hankalin.

 

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

Haluamme, että hierontahetki on myös koiralle rentouttava kokemus. Hierontaan voi liittyä monenlaisia tunnetiloja. Yhdessä koirasi huomioiden löydämme koirallesi parhaan tavan nauttia hieronnasta.

 

Koirasi on tärkein

  • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
  • Huomioimme yhdessä koirasi tarpeet ennen hierontaa, hieronnan aikana ja hieronnan jälkeen
  • Koirasi ansaitsee nautinnollisen hierontahetken 

Me huolehdimme

  • Koirallesi sopivimman hierontamallin
  • Koirasi hieronnan jatkumosta 

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

}

Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.