KAUPUNKIKOIRAN OMA KOUTSI

Kaupunkikoiran käytösohjaus. Vain sinä, koirasi ja koutsi.

Koiramon Kaupunkikoiran oma koutsi auttaa arjen haasteissa. 

Kaupunkikoiran oma koutsi on ainutlaatuinen palvelu juuri sinulle, joka haluat saada yksilöllistä apua ja ohjausta koirasi kanssa. Kaupunkikoiran yksilöhetkessä paneudumme koiraasi ja mieltäsi askarruttavaan haasteeseen koiran elossa yhdessä oman koutsin kanssa.

Mikäli haasteena on koiran arkea hankaloittavat toiminnot, etsitään näihin toimintoihin ratkaisuja ja vinkkejä, joilla asia lähtee etenemään. Käytösohjauksessa voimme tutkia esimerkiksi hihnakäytöstä, koiran käsittelyä tai hoitotoimenpiteitä (myös eläinklinikan vastaanottohuoneessa), erilaisia virikkeellistämisvaihtoehtoja koiran arkeen ja yksinoloon. Pyrimme myös löytämään jatkotoimenpiteet ja -kurssit, joilla sinä ja koirasi voitte nauttia koira-arjesta entistä maistuvammin, vähemmällä stressillä.

Kaupunkikoiran oma koutsi helpottaa koira-arkea ja tavoitteena on stressitön koira-arki. Tärkeintä on omistajan ja koiran välinen sujuva kommunikaatio, luottamus ja stressittömyys. Koutsin tavoitteena on luoda koiralle (ja omistajalle) mieluisampaa ja helpompaa arkea. Omana koutsina toimii ilmiömäinen eläintenhoitajamme Kata. Koutsin kanssa käydään läpi haasteet sekä parhaat vinkit ja ratkaisut, joita päästään harjoittelemaan käytännössä ja viemään oppeja arkeen.

Koiramon Kaupunkikoiran oma koutsi on 40 minuutin yksilötapaaminen koutsin kanssa. Kaupunkikoiran oma koutsin tapaamisen hinta on 39€. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen tapaamisia on mahdollisuus jatkaa kolmen kerran settinä 3x 40min hintaan 99€.

Kaupunkikoiran oma koutsi soveltuu kaikille koirille, ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Mitään perustaitoja tai -tietoja ei tarvita ennakkoon.  

Koiramon Kaupunkikoiran oma koutsi toteutetaan 40min kokonaisuutena. Hinta on 39€. Oman koutsin kanssa on mahdollista jatkaa myös 3x 40min setillä. Hinta on 99€.  

Koiramon Kaupunkikoiran oma koutsi toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenhoitajamme Katan, toimesta koira täysin yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä