HIENOSTI HIHNASSA

Koiralähtöisesti ja sydämellä. Koira-arjen helpottaja.

Koiramon Hienosti hihnassa hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Olemme sitä mieltä, että jokaisen koiran ja omistajan tulisi nauttia lenkkeilystä, myös hihnassa. Jotta arki ja hihnassa kulkeminen sujuu hienosti, haluamme vinkata ja kouluttaa kulkemaan hihnassa hienosti.

Hienosti hihnassa-kurssin tavoitteena on koiran hihnassa kulkemisen sujuvuus. Kurssilla opetellaan ja opitaan oman koiran kanssa hihnatyöskentelyä. Kurssilta saat eväitä omatoimiseen hihnaharjoitteluun.

Koiramon Hienosti hihnassa-kurssi koostuu kahdesta kontaktikerrasta sekä omatoimisista harjoitteista. Ensimmäisellä kerralla harjoitellaan ja opetellaan uusia asioita. Seuraavalla kerralla kerrataan ja tutkaillaan, kuinka harjoitellut asiat ovat tulleet osaksi hihnassa kulkemista.

Koiramon Hienosti hihnassa soveltuu kaikille koirille, ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Mitään perustaitoja tai -tietoja ei tarvita ennakkoon. Kun hihnassa kulkeminen sujuu hienosti ja tyylikkäästi, jatkoharjotteina suosittelemme Ohituskurssia, jolla harjoitellaan ja opitaan ohittamaan hihnassa hienosti myös muita koiria ja ihmisiä.

Hienosti hihnassa toteutetaan 2x30min lähiopetuksena, kahden viikon välein tiistaisin.

Hienosti hihnassa hinta on 29€. Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. Kurssilla tarvitaan koiralle kiinteä hihna, ei flex-mallista kelahihnaa.

 

Koiramon Hienosti hihnassa-kurssi toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenhoitajamme Katan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä