HAJUTYÖSKENTELY

Mielekästä aktivointia koiran kirsulle. Ilolla ja hauskasti.

Koiramon Hajutyöskentely-kurssi hyvällä mielellä ja ilolla.

Hajuaisti on koiran superaisti. Hajuaistin käyttäminen on koiralle mielekästä ja kovin luontaista. Haistelu aktivoi, virikkeellistää ja myös rauhoittaa koiraa.

Hajutyöskentely-kurssilla astutaan nuuskimisen maailmaan innolla ja ilolla. Koirien hajuaisti on omaa luokkaansa ja Hajutyöskentely-kurssi antaa koiralle ja sen ohjaajalle valmiuksia vahvistaa ja käyttää koiran nenää uudella tavalla. Kurssin tavoitteena on opetella hajuaistin käyttöä tärkeänä virikkeenä koiran arjessa.

Hajuaistin laaja-alainen käyttö monipuolistaa koiran ja omistajan yhteistä arkieloa. Hajuaistin käyttäminen vahvistaa koiran luottamusta omiin taitoihinsa. Kurssi antaa valmiudet opettaa koiralle uusia hajuja myös itsenäisesti. Hajutyöskentely-kurssilla harjoitellaan hajuerottelua ja etsinnän alkeita sisätiloissa, mahdollisuuksien mukaan myös ulkona.

Meillä myös paljon toivottu hajutyöskentely sienikurssi. Lue lisää täältä.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille koirille omistajineen. Aiempaa kokemusta hajutyöstä ei tarvita. Sen verran toivomme koirakon ennakkotaitoja, että hyppysissä olisi koiran ohjaaminen, jotta koiraa voidaan ohjeistaa selvästi ja tehokkaasti hajutyöskentelyn maailmaan. Jos tuntuu, että normaali arkitottelevaisuus ei vielä ole teidän vahvuus, suosittelemme ensin suorittamaan Arkitaidot-kurssin, jonka jälkeen on mukavampi astua hajujen maailmaan.

Koiramon Hajutyöskentely koostuu neljästä 40 minuutin koulutuskerrasta. Käytännön tunnit toteutetaan koiralähtöisesti, koiran omaksumiskyky huomioiden ja jokaiselle koiralle tilaa ja omaa rauhaa antaen Koiramon tiloissa.

Koiramon Hajutyöskentely toteutetaan 4x40min lähiopetuksena, neljänä peräkkäisenä torstaina.

Hajutyöskentely-kurssin hinta on 59€. Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. Huomioithan myös, ettei juoksuisen narttukoiran kanssa voi osallistua kurssille.

Hajutyöskentely-kurssi toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenhoitajamme Katan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

 

Hajutyöskentely lukujärjestys.

Ensimmäinen kokoontuminen. • Tutustuminen ja kurssin sisältö •  Hajutyöskentelyn perusteet •

Toinen kokoontuminen • Hajutyöskentelyä • 

Kolmas kokoontuminen   Hajuerottelua • 

Neljäs kokoontuminen   Etsinnän alkeita • 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä