HAJUTYÖSKENTELY SIENIKURSSI

Mielekästä ja tärkeää aktivointia koiran kirsulle.

Koiramon Hajutyöskentely sienikurssi hyvällä mielellä ja ilolla.

Hajuaisti on koiran superaisti. Hajuaistin käyttäminen on koiralle mielekästä ja kovin luontaista. Haistelu aktivoi, virikkeellistää ja myös rauhoittaa koiraa.

Hajutyöskentely sienikurssilla astutaan sienien nuuskimisen maailmaan innolla ja ilolla. Koirien hajuaisti on omaa luokkaansa ja Hajutyöskentely sienikurssi antaa koiralle ja sen ohjaajalle valmiuksia vahvistaa ja käyttää koiran nenää uudella tavalla, hyödyksi ja iloksi myös sienimetsällä. Kurssin tavoitteena on opetella hajuaistin käyttöä tärkeänä virikkeenä koiran arjessa, painottaen hajujen etsimistä nimenomaan sienien hajusteluun.

Hajuaistin laaja-alainen käyttö monipuolistaa koiran ja omistajan yhteistä arkieloa. Hajuaistin käyttäminen vahvistaa koiran luottamusta omiin taitoihinsa. Kurssi antaa valmiudet opettaa koiralle uusia hajuja myös itsenäisesti. Hajutyöskentely sienikurssilla harjoitellaan hajuerottelua kantarellien ja suppilovahverojen osalta. Mikäli kaipaat muitakin sieniä koirasi hajurepertuaariin, otathan mieluisat, kuivatut sienet itse mukaan kurssille.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille koirille omistajineen. Aiempaa kokemusta hajutyöstä ei tarvita. Sen verran toivomme koirakon ennakkotaitoja, että hyppysissä olisi koiran ohjaaminen, jotta koiraa voidaan ohjeistaa selvästi ja tehokkaasti hajutyöskentelyn maailmaan. Lisäksi myös naksuttimen (klikkerin) käyttö olisi syytä olla koirakolla hallussa.

Jos tuntuu, että normaali arkitottelevaisuus ei vielä ole teidän vahvuus, suosittelemme ensin suorittamaan Arkitaidot-kurssin, jonka jälkeen on mukavampi astua hajujen maailmaan.

Koiramon Hajutyöskentely koostuu neljästä 40 minuutin koulutuskerrasta. Käytännön tunnit toteutetaan koiralähtöisesti, koiran omaksumiskyky huomioiden ja jokaiselle koiralle tilaa ja omaa rauhaa antaen Koiramon tiloissa.

Koiramon Hajutyöskentely sienikurssi toteutetaan 4x40min lähiopetuksena, neljänä peräkkäisenä torstaina. Hajutyöskentely sienikurssin hinta on 59€.

Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. Huomioithan myös, ettei juoksuisen narttukoiran kanssa voi osallistua kurssille.

Hajutyöskentely-kurssi toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenhoitajamme Katan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä