Koiran yksinjääminen voi muodostua arkea hankaloittavaksi ongelmaksi. Ongelma korostuu, kun yksinolo tulee osaksi koiran arkea yllättäen uutena rutiinina, esimerkiksi nyt koronakevään jäljiltä etätöiden loputtua tai uuden koiranpennun kanssa, kun harjoitellaan yksinolemista.
Eroahdistusta voidaan onneksi lievittää. Ensimmäinen askel eroahdistuksen “hoidossa” on eroahdistuksen testaaminen. Koiramon eroahdistushoitohetkessä (2h) sekä ammattilaisten kehittämässä eroahdistustestissä jäljitellään luonnollista tilannetta sillä erotuksella, että Koiramon ammattilaiset seuraavat koiraasi kahden tunnin ajan ja raportoivat koiran käytöksestä testin jälkeen. Saat raportin itsellesi ammattilaisten huomioin koirastasi.
Eroahdistushoitohetki toimii myös siedättämisenä yksinoloon ja totutteluna itsenäiseen rauhoittumiseen kotiväen poistuttua. Eroahdistushoitohetki on suunniteltu myös eroahdistuksen ennaltaehkäisyyn jo hyvissä ajoin ennen varsinaista mahdollisesti tulevaa ongelmaa.

Tuo koirasi turvalliseen eroahdistushoitohetkeen ja -testiin Koiramolle. Tämä on ensiaskel koiran yksinolon harjoittelemisessa. Kahden tunnin hoitohetkeen sisältyy eroahdistustestin tekeminen sekä raportointi, hinta 25€. Tervetuloa Koiramon hellään ja huoltapitävään huomaan. Koiralähtöisesti. Sydämellä.

Varaa aikasi täältä.