Tämä kevät toi tullessaan sekä ihmisille että koirille uusia ja yllättäviä poikkeustilanteita. Monet koirat ovat tottuneet viettämään päivät omissa oloissaan kodin hiljaisessa rauhassa omistajiensa ollessa työpaikoilla työskentelemässä. Upea labbis-Ren on yksi näistä koirista.⁣

Renin omistajien työ vaihtui reilu kuukausi sitten etätöihin ja Ren huomasi omistajiensa olevan kotona koko ajan. Alkuun Ren nautti kovasti, kun sai häärätä tietokoneiden äärellä ja sai alati rapsutuksia, paijailuja sekä aavistuksen extraulkoilua ja -herkkujakin.⁣

Pian Ren kuitenkin huomasi, että päivien oma rauha oli poissa. Renin kotona asuu kaksi aikuista ihmistä, ei lapsia. Joten mistään hirmuisesta hulabaloosta ei ole kyse Renin kotona. Siitä huolimatta Ren stressaantui tilanteesta sen verran, ettei Ren osannut enää nukkua päivisin, kun omistajat tekevät etätöitä. Ren ei osaa rauhoittua, kun oma kotiväki puuhaa työhommia kotoa käsin.⁣
Renin omistajat kääntyivät Koiramon päivähoidon puoleen ja varasivat toiveikkaasti Renille hoitopäivän.⁣

Ren saapui hyvin energisenä ja reippaana kotiväkensä kanssa hoitoon. Heti, kun kotiväki lähti kotiin etätöihinsä, Ren heittäytyi oman sviittinsä petiin ja alkoi nukkua. Ren sai kaipaamansa oman rauhan päivään. Ja voisi uskoa, että myös Renin omistajien työpäivä sujui suht sutjakkaasti. ⁣

Kiitos Ren tarinasi jaosta – toivotaan, että se auttaa muitakin samassa tilanteessa olevia koiraystäviä.⁣

Tervetuloa Koiramon hoivaan, myös silloin, kun huomaat poikkeustilanteen vaikuttaneen koiraasi stressaavasti tai kaipaat täysin rauhaisaa työpäivää etätöihisi. ⁣Me autamme. Koiralähtöisesti.⁣