ARKITAIDOT

Koiralähtöisesti ja sydämellä. Koira-arjen helpottaja.

Koiramon Arkitaidot hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Olemme sitä mieltä, että jokaisen koiran tulisi osata luoksetulo, luopuminen, kieltosanan ymmärtäminen ja rauhoittuminen. Näiden kanssa koiran arki sujuu jo erinomaisesti. 

Arkitaidot-kurssin tavoitteena on koiran arjen helpottaminen. Kurssilla opetellaan ja opitaan oman koiran käsittelyä, oman koiran elekielen tunnistamista, koiran stressin vähentämistä arjessa, monia peruskäskyjä sekä kuinka ongelmatilanteita vältetään ja tietenkin niiden korjaamista. Tärkeintä ei ole se, kuinka monta erilaista temppua koirasi osaa. Tärkeintä on omistajan ja koiran välinen sujuva kommunikaatio, luottamus ja stressittömyys. Kurssin tavoitteena on luoda koiralle (ja omistajalle) mieluisa ja helppo arki.

Arkitaidot koostuu viidestä 50 minuutin koulutuskerrasta. Arkitaidot-kurssin jälkeen tarpeen vaatiessa, suosittelemme koiralle osallistumista joko Hienosti hihnassa-minikurssille tai Ohituskurssille.

Koiramon Arkitaidot soveltuu kaikille aikuisille koirille, ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Mitään perustaitoja tai -tietoja ei tarvita ennakkoon. Arkitaidot-kurssilaisten on mahdollista varata myös yksilötunteja Koiramon tiloihin kouluttajan kanssa kolmisin.

Koiramon Arkitaidot toteutetaan 5x50min lähiopetuksena, viitenä peräkkäisenä maanantaina.

Arkitaidot-kurssin hinta on 65€. Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. 

Koiramon Arkitaidot toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenhoitajamme Katan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

 

Arkitaidot lukujärjestys.

Arkitaidot toteutetaan viitenä peräkkäisenä maanantaina Koiramon tiloissa.

Ensimmäinen kokoontuminen. • Tutustuminen ja kurssin sisältö • Koirien kanssa harjoitellaan uuteen tilanteeseen tulemista sekä rauhoittumista. Käydään läpi kaikkien osallistujien osaaminen (ennakkotaitoja tai -tietoja  EI tarvita!)  sekä toiveet kurssille.

Toinen kokoontuminen • Tunnin teemana koiran rauhoittuminen, katsekontakti sekä naksuttimen hyödyntäminen koiran koulutuksessa • 

Kolmas kokoontuminen   Tunnin teemana luopumisen ja jätä-käskyn harjoittelu • 

Neljäs kokoontuminen  • Tunnin teemana ohittamisen harjoittelu sekä katsekontaktin syventäminen • 

Viides kokoontuminen • Tunnin teemana luopumisen ja luoksetulon harjoittelu • 

+”Koiraneuvolan” yksilötunti kouluttajan kanssa, vapaaehtoinen (lisämaksullinen 40€/1h) mahdollisuus viettää kolmin kesken aikaa eläintenkouluttajan ja koirasi kanssa. Pureudutaan mieltäpainaviin koira-asioihin ja paneudutaan juuri sinun koiraasi koskeviin haasteisiin tai asioihin, joihin kaipaat eniten vinkkejä ammattilaiselta.

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä