ARKITAIDOT

Koiralähtöisesti ja sydämellä. Koira-arjen helpottaja.

Koiramon Arkitaidot hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Olemme sitä mieltä, että jokaisen koiran tulisi osata luoksetulo, luopuminen, kieltosanan ymmärtäminen ja rauhoittuminen. Näiden kanssa koiran arki sujuu jo erinomaisesti. 

Arkitaidot-kurssin tavoitteena on koiran arjen helpottaminen. Kurssilla opetellaan ja opitaan oman koiran käsittelyä, oman koiran elekielen tunnistamista, koiran stressin vähentämistä arjessa, monia peruskäskyjä sekä kuinka ongelmatilanteita vältetään ja tietenkin niiden korjaamista. Tärkeintä ei ole se, kuinka monta erilaista temppua koirasi osaa. Tärkeintä on omistajan ja koiran välinen sujuva kommunikaatio, luottamus ja stressittömyys. Kurssin tavoitteena on luoda koiralle (ja omistajalle) mieluisa ja helppo arki.

Koiramon Arkitaidot- kurssi koostuu kahdesta osasta. Ensimmäisessä osassa opetellaan ja opitaan koiran käsittelyä ja stressin vähentämistä arjessa. Arkitaidot osa 1 koostuu viidestä 50 minuutin koulutuskerrasta. Arkitaitojen kakkososassa haastetaan jo opittua (joko muualla tai Koiramon Arkitaidot ykkösosassa) ja lisätään mm. ongelmatilanteiden haasteita arkikäytökseen. Koiramon Arkitaidot osa 2 koostuu kolmesta 50 minuutin koulutuskerrasta. Käytännön tunnit toteutetaan koiralähtöisesti, koiran omaksumiskyky huomioiden ja jokaiselle koiralle tilaa ja omaa rauhaa antaen.

Koiramon Arkitaidot soveltuu kaikille aikuisille koirille, ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Mitään perustaitoja tai -tietoja ei tarvita ennakkoon. Kakkososaan osallistuville suosittelemme osa 1:n tasoisia tietoja eli koiran olisi hyvä olla omaksunut jo muutamia perustaitoja, joita lähdemme työstämään eteenpäin. Kuitenkin koirakohtaisesti. Tarjoamme Arkitaidot-kurssilaisille mahdollisuuden myös yksilötunteihin Koiramon tiloissa.

Koiramon Arkitaidot osa 1 toteutetaan 5x50min lähiopetuksena, viitenä peräkkäisenä maanantaina.

Arkitaidot osa 1 hinta on 65€. Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. Kevään 2021 Arkitaidot osa 1-kurssit starttaavat 4.1., 8.2., 15.3. ja 19.4.  

Koiramon Arkitaidot osa 2 toteutetaan 3x50min lähiopetuksena. Arkitaitojen kakkososassa pääset syventemään ja laajentamaan taitoja, mm. ongelmatilanteista. 

Arkitaidot osa 2 hinta on 49€. Huomioithan, että koiralla voi olla kurssilla mukana yksi ohjaaja. Kevään 2021 Arkitaidot osa 2-kurssit starttaavat 4.1., 8.2., 15.3. ja 19.4.

Koiramon Arkitaidot toteutetaan koulutetun ammattilaisen, eläintenhoitajamme Katan, toimesta jokainen koira yksilöllisesti huomioiden. 

Ilmoittautuminen Koiramon ajanvarauksessa tai puhelimitse 0401207116. Huom! Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyeen ennakkotietolomakkeeseen.

Jokainen koira saa ykköskurssilla mukaansa oman doggie bagin, joka sisältää mukavia etuja mm.Koiramon palveluihin sekä maistuvia ESSENTIAL-tuotteita. 

 

Arkitaidot osa 1 lukujärjestys.

Arkitaidot toteutetaan viitenä peräkkäisenä maanantaina Koiramon tiloissa.

Ensimmäinen kokoontuminen. • Tutustuminen ja kurssin sisältö • Koirien kanssa harjoitellaan uuteen tilanteeseen tulemista sekä rauhoittumista. Käydään läpi kaikkien osallistujien osaaminen (ennakkotaitoja tai -tietoja  EI tarvita!)  sekä toiveet kurssille.

Toinen kokoontuminen • Tunnin teemana koiran rauhoittuminen, katsekontakti sekä naksuttimen hyödyntäminen koiran koulutuksessa • 

Kolmas kokoontuminen   Tunnin teemana luopumisen ja jätä-käskyn harjoittelu • 

Neljäs kokoontuminen  • Tunnin teemana ohittamisen harjoittelu sekä katsekontaktin syventäminen • 

Viides kokoontuminen • Tunnin teemana luopumisen ja luoksetulon harjoittelu • 

+”Koiraneuvolan” yksilötunti kouluttajan kanssa, vapaaehtoinen (lisämaksullinen 40€/1h) mahdollisuus viettää kolmin kesken aikaa eläintenkouluttajan ja koirasi kanssa. Pureudutaan mieltäpainaviin koira-asioihin ja paneudutaan juuri sinun koiraasi koskeviin haasteisiin tai asioihin, joihin kaipaat eniten vinkkejä ammattilaiselta.

 

Arvomme

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

 

Koirasi on tärkein

 • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
 • Koirasi ansaitsee nautinnollisen Koiramo-hetken 

  Ota meihin yhteyttä!

  Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

  VARAA AIKA

  AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

  moikka@koiramo.fi

  U

  Koiramo Oy, 3095276-6

  0401207116

  Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä