AlmaCare

Huolehdimme koirasi eläinlääkärikäynnin. Hoivaamme koiraasi ennen ja jälkeen käynnin. Ole huoleti.

Kun kaipaat apua. 

Me autamme ja ymmärrämme. Vaikka koirasi tarpeet ajavat monen asian edelle, joskus on hetki, kun apu on tarpeen. AlmaCare-palvelu on suunniteltu näihin hetkiin. Joskus aikataulujen järjestäminen eläinlääkärikäynnin ajaksi on mahdottomuus. AlmaCare huolehtii ja hoivaa.

Voit tuoda koirasi heti aamulla hoitoon Koiramon puolelle. Koiramon sydämellinen väki huolehtii koirasi sovitun ajan mukaan AlmaVet-klinikalle eläinlääkärin pakeille. Eläinlääkärikäynnin jälkeen haemme koirasi toipumaan ja hellään hoivaan Koiramon päivähoidon puolelle. Mikäli toipuminen vaatii täydellistä omaa rauhaa, sen koirasi saa Koiramon hiljaisessa huoneessa. AlmaCare-palvelu soveltuu koirallesi parhaiten, kun kyseessä on ns. rutiininomainen käynti eläinlääkärillä (hammashuolto, rokotukset, korvatähystykset, kontrollikäynnit). Eläinlääkäri arvioi aina tapauskohtaisesti vaativimpien operaatioiden (esim. leikkaukset) jälkeen, voiko koira toipua päivähoidon puolella.

Koirasi on ollut operaatiossa ja tarvitset operaatiota seuraavalle päivälle huoltapitävän päivähoidon, koska koiraa ei vielä voi jättää yksin kotiin. AlmaCare auttaa. 

Koirasi tarvitsee rauhoituksen, jotta turkin trimmaus sujuu. AlmaCare auttaa. Huomoithan, että rauhoituksessa tehtävä trimmaus on aina turkin alasajo koneella, pitäen rauhoitusajan mahdollisimman koiraystävällisenä. Eläinlääkärissä suoritettu rauhoitus ja samassa paikassa tapahtuva turkin alasajo parantaa koirasi turvallisuutta merkittävästi.

Tätä kaikkea on AlmaCare. Yhdessä eläinlääkärien kanssa. Koirasi parhaaksi. Sinua auttaen.

 

 

Pesu ennen leikkausta? Lääkepesut?

Koirasi on saanut lääkepesumääräyksen eläinlääkäriltä. Olet epävarma, kuinka pesu toteutetaan tai mietit, pysyykö koirasi shampoon vaikuttavan ajan paikoillaan. AlmaCare auttaa. Varaa pesuaikasi Koiramosta puhelimitse p.0401207116. Huolehdimme koko kuurin ajan pesuista sinulle sopivalla aikataululla.

Koirasi on tulossa leikkaukseen AlmaVetin klinikalle, mutta koiran turkinpesu ennen leikkausta on mahdottomuus. AlmaCare auttaa. Koirasi pääsee peseytymään Koiramon hoitolaan ennen leikkausta. Varaa pesuaikasi Koiramon ajavarauskalenterista, suosittelemme pikapesua. Koiran hyvinvoinnin kannalta ennen leikkausta tehtävä turkinpesu parantaa koirasi hyvinvointia. Puhdas turkki ennen leikkausta säästää koirasi ihoa merkittävästi, kun turkkia joudutaan ajelemaan. Ja luonnollisesti puhtaus ennen leikkausta on tärkeää hygienian kannalta. 

Tätä kaikkea on AlmaCare. Yhdessä eläinlääkärien kanssa. Koirasi parhaaksi. Sinua auttaen.

Arvomme

Aitoa läsnäoloa ja välittämistä – sinun ja lemmikkisi parhaaksi. 

Koirasi huomioivaa ja huolta pitävää hoitoa. Sydämellä.

Kun AlmaVet-eläinklinikan arvomaailma kohtaa Koiramon arvot, koemme, että koirasi on parhaissa käsissä. AlmaCare-palvelu on kehitetty yhteistyössä eläinlääkärien kanssa tarvelähtöisestä auttamisen halusta.

 

Koirasi on tärkein

  • Kohtaamme jokaisen koiran yksilöllisesti
  • Ei niin vähäistä asiaa, jota me emme huomaisi
  • Kuulet koirasi kuulumiset halutessasi jo päivän aikana 

Me huolehdimme

  • Käytännön asiat ja aikataulutuksen
  • Koirasi hyvinvoinnista ennen ja jälkeen eläinlääkärikäyntiä
  • Eläinlääkärien kanssa koirasi voinnista

Ota meihin yhteyttä!

Soita meille, vastaamme ilolla sinulle. Lähetä meille viesti, vastaamme nopeammin kuin luulitkaan. Tule käymään meillä ja ihastu Koiramoon. Seuraa meitä somessa, #koiramo.

VARAA AIKA

AINA HELPOSTI AJANVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

moikka@koiramo.fi

U

Koiramo Oy, 3095276-6

0401207116

Vasarakatu 19, 40320 Jyväskylä

}

Päivähoito avoinna arkisin klo 7.30-17. SPA-palvelut avoinna arkisin joustavasti.